FOOD: CHRISTMAS MARSHMALLOW CANDY

DSC_0017
Vandaag heb ik een heel leuk en gemakkelijk ‘kerst’ recept voor jullie. Deze marshammallow candy canes zijn heel leuk om gezellig tijdens de kerst op tafel te zetten als hapje.

Wat heb je nodig?
– Pakje mini candy canes (oa. te koop bij Xenos)
– Marshmallows
– Dokter Oetker dip chocolade
– Versiering (ik heb deze gekocht bij Jumbo)

DSC_0006-001
DSC_0001-001
Stap 1:
Steek alle candy canes in marshmallows. Doe dit zo ver totdat ze zelf kunnen blijven staan. Verdeel daarna de verschillende ‘dips’ op kleine bordjes, zodat je later gemakkelijk de marshmallows kan versieren.

Stap 2:
Verwarm de chocolade dip van Dokter Oetker in de Magnatron of in een pan heet water. Hoe je dit het beste kan doen staat aangegeven op de verpakking van het product. Wanneer de chocolade gesmolten is kun je een voor een de marshmallows in de chocolade dippen, vervolgens haal je deze door de ‘dips’ en laat je ze afkoelen.

DSC_0031
En dan zijn je vrolijke kersthapjes al klaar, het is hooguit 10 minuten werk en echt heel leuk om te maken! Natuurlijk kun je de marshmallows overal in dippen, wat jij lekker vind!

Wat ga jij klaarmaken tijdens de feestdagen?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Bloglovin?

Be first to comment