Food: Snelle Pasta Salade met Avocado, Mango & Kip

Pasta salade
Ik ben gek op pasta, ik kan het eigenlijk altijd wel eten in zoveel verschillende variaties, love it! Vandaag heb ik voor jullie een heerlijk fris en snel pasta recept. Je bent +- 20 minuutjes bezig met het bereiden ervan incl. kooktijd van de pasta. Natuurlijk kun je een eigen variatie maken op de pasta salade, als je andere ingrediënten lekker vind kun je deze gemakkelijk toevoegen. Het is bijvoorbeeld ook lekker om er wat rucola doorheen te mengen!

Wat heb je nodig?
– Penne pasta
– 1 Mango
– 1 Avocado
– Cherry tomaatjes
– Stukjes/reepjes gerookte kip (+- 100 gram)
– Parmezaanse kaas vlokjes
– Pijnboom pitjes
– Verse blaadjes basilicum (+- 100 gram)
– Peper/zout
– Olijfolie (+- 50 ml)

DSC_0122.NEF

Stap 1:
Kook de pasta gaar, neem de hoeveelheid naar eigen wens. Neem zeker niet te veel want met alle ingrediënten wordt de portie behoorlijk groot! De pasta moet gemiddeld 10 tot 12 minuutjes gaar koken, laat hem na het koken even afkoelen voor je de andere ingrediënten toevoegt.

Stap 2:
Snijd de mango, avocado in kleine blokjes en snijd de cherry tomaatjes doormidden.

Stap 3:
Nu kun je de pesto gaan maken, hiervoor heb je nodig:
+- 100 gram verse basilicum blaadjes
+- 50 ml olijfolie
Snufje peper en zout
Dit alles kun je met een vijzel fijn malen en door elkaar roeren. Hierna is je pesto klaar!

Stap 4:
Doe de pasta samen met de stukjes mango en avocado in een schaal, voeg hierna de cherry tomaatjes, pijnboom pitjes en de kip toe. Hierna roer je alles door en voeg de de pesto erbij, nog een keer roeren en het geheel bestrooien met de parmezaanse kaas. Smullen maar!

Wat is jou favoriete tussendoortje?

Volg jij My Style Signature al op Bloglovin & Instagram?

2 Comments

  • Beantwoorden mei 22, 2015

    Come-Moda

    Hmm lijkt me erg lekker!

  • Beantwoorden mei 22, 2015

    Celeste

    Oh wauw, op die foto ziet het er bijna te lekker uit om op te eten haha! Ziet er lekker uit, ga dit zeker een keertje maken, wel met iets andere ingrediënten (lust geen tomaat haha), maar leuk recept!

Leave a Reply