5 ways to wear: Classy Striped shirt

Streepjes, streepjes en nog eens streepjes. Ik kan er geen genoeg van krijgen en het liefst draag ik ze elke dag, in mijn kast vind je daarom ook veel verschillende soorten streepjes terug. Ze zijn makkelijk te combineren, op veel manieren te dragen en leuk bij elk seizoen! Vandaag laat ik zien hoe je met een gestreept shirtje van de Zara, 5 totaal verschillende looks kunt creëren!

Schermafdruk 2015-10-01 13.24.37
De A-line rokjes zijn ook weer terug van weggeweest. Combineer dit mooie zwarte suède rokje van Zara met het gestreepte shirt en zwarte enkel boots voor een classy look. Als details heb ik gekozen voor bordeaux accenten. Ook met je lipstick kun je je outfit een stuk leuker maken. Dit is MAC Diva, persoonlijk een van mijn favoriete lipsticks voor in het najaar.

Schermafdruk 2015-10-01 13.24.15
De eerste look is perfect voor het najaar, combineer het shirt met een leren shortje en een paar hoge laarzen voor een classy maar toch stoere look. Daarnaast ben ik in het najaar dol op hoedjes, deze combineer ik vrijwel met elke outfit! Een simpel zwart hoedje is perfect om aan te schaffen wanneer je het nog lastig vind ik hoedjes te combineren. Maak de look af met een rode lipstick die dan lekker opvalt!

Schermafdruk 2015-10-01 13.24.22

De flared jeans zijn weer helemaal terug dit najaar. Combineer de broek met een paar hakken of enkellaarsjes. Bij de look heb ik bordeaux rode en camel kleurige details toegevoegd, ik ben dol op deze kleuren in het najaar. De open hakken kun je uiteraard vervangen door een paar gesloten enkel boots.

Schermafdruk 2015-10-01 13.24.30

Ripped jeans zijn het hele jaar door mijn meest favoriete broeken. Combineer de stoere broek met een net jasje en een paar hakken voor een stoer/classy contrast. Dit jasje is van Balmain, maar H&M komt morgen met een prachtig alternatief in dezelfde kleur! Ik heb daarnaast gekozen voor kaki groene accenten, deze kleur zien we dit najaar erg veel terug. Om de look af te maken heb ik gekozen voor een roze lipstick, die lekker contrasteert met de kaki groene kleur.

Schermafdruk 2015-10-01 13.24.07

De over the knee boots zijn helemaal hot! Ik vind ze zelf echt prachtig staan onder een jurkje of rokje. Een paar mooie laarzen kunnen je look helemaal afmaken. Normaal draag ik liever goud kleurige accessoires dan zilver, maar voor deze look heb ik met zilver gewerkt. De prachtige clutch van YSL is stoer maar toch chique. Maak de outfit af met een mooie flaphoed.

Wat ik jouw meest favoriete najaars item?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Bloglovin?

Be first to comment