#5daysofjoy: The Christmas Tag

Yay! Vandaag is de eerste dag van #5daysofjoy, en wil ik beginnen met een leuke kerst tag. De komende week komt er elke dag (maandag t/m vrijdag) een nieuw artikel online om helemaal in de feestdagen stemming te komen. Ik gebruik overal de hashtag #5daysofjoy. Je kunt me voor nog meer kerstinspiratie ook volgen op mijn Social Media kanalen, InstagramTwitterFacebook & Pinterest. Ik heb eigenlijk nooit eerder een tag gedaan, dus ik vond dat daar snel verandering in moest komen. Ik heb de tag gezien op www.veracamilla.nl en natuurlijk is hij helemaal in de kerst sfeer!

Christmas tag
Wat is je favoriete kerstliedje?
Phoe, ik moet eerlijk zeggen dat ik voor kerst niet heel veel kerstnummers luister. Wanneer ze begin december al volop op de radio komen ben ik ze al best snel beu haha. Ik vind meestal covers wel erg leuk om naar te luisteren, bijvoorbeeld die van Coldplay.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik heb een paar weken terug Pak van mijn hart in de bioscoop gezien, dit vond ik echt een hele leuke film! Lekker feel good en super vrolijk! Ik ben niet zo van de cliché films als Home alone. Love Actually vind ik ook erg leuk!

Wat staat er bovenaan op jouw kerst verlanglijstje?
Een Clarisonic Mia 2, ik ben me de laatste weken wat meer bezig aan het houden met huidverzorging, omdat mijn huid toch wel last heeft van het koude weer. En een Clarisonic lijkt me zo ontzettend fijn! Ik zou deze graag willen met de nieuwe kasjmier borstel die pas is uitgebracht. Verder heb ik ook nog wat functionele dingen op mijn verlanglijst staan als een statief voor mijn camera. Eigenlijk ben ik heel makkelijk met cadeaus, want ik vind vrijwel alles leuk haha!

DSC_0007
Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Meestal heb ik met kerst wel iets van goud op mijn ogen, bijvoorbeeld met een goud oogpotlood of oogschaduw. Ik vind dit toch net wat feestelijker dan normaal. Verder besteed ik ook wat meer aandacht aan mijn haar, soms krul ik het of maak ik er lekker veel volume in. En natuurlijk mag lekker veel highlighter en een mooie lipstick niet ontbreken.

Wat draag je het liefste tijdens kerst?
Iets comfortabels! En dan bedoel ik niet een onesie haha, maar gewoon een lekker zittende panty, met een leuk rokje of shortje, een blazertje of blouse. Ik ben meestal niet zo van de pailletten jurkjes, maar ik houd het liever gewoon simpel maar toch chique en feestelijk.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?
Het kind in mij zegt sneeuw, wanneer ik niet naar school hoef met het OV vind ik sneeuw absoluut niet erg. We hebben al bijna nooit sneeuw toch? Waarschijnlijk krijgen we dit jaar weer geen witte kerst, maar ik hoop er stiekem wel een beetje op. Binnen zitten met een warme kop chocomelk kan natuurlijk na de sneeuw wandeling wel!

DSC_0038
Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Ik vind het leuk om gezellig met mijn familie samen te zijn. Ik ga dit jaar ook 4 dagen naar Dusseldorf met mijn vriend, we gaan natuurlijk daar naar de kerstmarkt en lekker eten. Verder vind ik het gezellig om op kerstavond cadeautjes uit te pakken, eerste kerstdag hebben we thuis meestal een uitgebreid ontbijt/brunch en natuurlijk elke avond lekker eten! 2e kerstdag hang ik het liefste lekker op de bank.

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Ik ga gezellig met mijn familie samen eten, cadeautjes uitpakken en lekker op de bank hangen met een wijntje. Van mij hoeft er niet teveel poespas aan kerst te zitten. Een van de kerstdagen ga ik ook nog naar mijn schoonfamilie, welke weet ik nog niet precies!

Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Wij hebben thuis altijd een echte boom.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Sinds dit jaar hebben we thuis onze kerstboom volledig omgegooid, omdat we verhuisd zijn paste de oude kerstballen totaal niet meer bij het interieur. Vroeger waren de kerstballen altijd zilver met een tintje parelmoer/zwart en blauw. Nu zijn we overgestapt naar koper en goud, ontzettend mooi! We hebben veel kerstballen gekocht bij IKEA, echt een tip want ze hebben daar hele mooie en goed betaalbare ballen! Ook hebben ze hele gave geometrische vormen. De foto’s uit dit artikel heb ik zelf gemaakt uit onze boom.

DSC_0023
Wat is je favoriete kerst snack?
Kerstkransjes! Die met de witte of rode spikkels, zó ontzettend lekker!

Dit was de tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om hem te lezen, wanneer je deze tag graag zelf wil beantwoorden en hem op je eigen blog wil zetten doe dat vooral! Morgen komt er weer een nieuw #5daysofjoy artikel online!

Wat ga jij doen tijdens de feestdagen?

Volg je My Style Signature al via Bloglovin & Facebook?

2 Comments

  • Beantwoorden december 15, 2014

    Emily

    Wat een fijne tag! Ik zou zoveel van kerst, Love Actually vind ik ook een geweldige kerstfilm.

  • Beantwoorden december 16, 2014

    Maaike

    Wat leuk dat je naar Düsseldorf gaat met je vriendje! Je hebt de tag leuk ingevuld 🙂

Leave a Reply