About me

14171965_1013221678777082_2046508567_nHooi! Mijn naam is Frederique, ik ben 24 jaar oud en heb een (héle) grote passie voor mode. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd aan de opleiding Fashion & Media styling aan B Academy in Eindhoven. Naast bloggen werk ik als fashion styliste, en run ik mijn eigen webshop www.oona-mae.nl / Ik deel hier graag vanalles! Denk hierbij aan outfit foto’s, mijn nieuwe aankopen of reviews. Af en toe plaats ik ook DIY’s & recepten, of deel ik mijn reiservaringen. Ik blog eigenlijk over alles wat ik leuk vind!

Never let your fear decide your future

Naast bloggen houd ik erg van uitgaan met vrienden, sushi eten, en fotograferen. Ik ben eigenlijk altijd opzoek naar nieuwe ideeën, en het internet is een perfecte plek om deze te uiten. Met mijn blog hoop ik jou te inspireren!

Ik ben actief op verschillende Social Media, ik zou het leuk vinden als je me hier ook zou volgen!

Instagram – @frederiqueschenkels
Pinterest – @FrederiqueMSS
Bloglovin – Mystylesignature
Facebook – Mystylesignature

Voor verder contact kun je even hier klikken!

Hi!
Mijn naam is Frederique Schenkels en ik ben afgestudeerd als fashion stylist aan de opleiding Mode & Media styling aan B Academy in Eindhoven. Op dit moment studeer ik Modejournalistiek. Ik werk als editorial, concept, wedding & commercial stylist.

Het afgelopen jaar heb ik al ontzettend veel vette dingen mogen doen waaronder; De ‘PUUR’ shooten aan het Como meer in Italië, Wild at Heart Bridal jurken shooten in Frankrijk, werken op de Beautygloss party, Content voor oa de site’s van Fashiontrade.com en Lobibeads maken, het kookboek van Lisa Goes Vegan stylen, werken op Fashionweek en de Love & Marriage beurs en nog veel meer!

Naast styling run ik mijn eigen webshop: www.oona-mae.nl en blog ik op www.mystylesignature.nl over mode & lifestyle. Daarnaast erg actief op Instagram.

Ik sta altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen. Contact opnemen kan via;
Mail: Frederique@mystylesignature.nl / of het contactformulier op mijn site.