BEAUTY: 5 O.P.I AUTUMN FAVORITES

DSC_0124
Mijn favoriete nagellak merk is met stipt op 1 O.P.I. Ik ben maar niet begonnen met het tellen hoeveel lakjes ik van dit merk in mijn bezit heb. In het najaar neig ik altijd naar de warme kleuren die net wat minder helder zijn. Vandaag laat ik jullie mijn 5 favoriete O.P.I. lakjes voor in de herfst en de winter zien. Kijk je mee?

DSC_0002-001
My Vampire is Buff
Dit kleurtje is niet wit maar ook niet beige. De kleur neigt meer naar gebroken wit. Ik vind dit kleurtje heel winters staan en toch net wat frisser dan alle donkere tinten, dit kleurtje is al jaren een van mijn favorieten!

DSC_0009-001
Dulce de Leche
Dit kleurtje vind ik ook echt geweldig! Zowel in het najaar als ik het voorjaar draag ik deze kleur heel graag. Het is net wat meer dan een doorzichtige lak maar toch niet te opvallend. Ik vind de oud roze kleur echt prachtig!

DSC_0038
Uh Oh Roll Down the Window 
Olijfgroen is een van mijn favoriete kleuren in het najaar, niet alleen qua mode maar ook nagellak in deze kleur vind ik prachtig! Daarnaast vind ik deze lak in het mat ook heel mooi. Dit doe ik vaak met een matte top coat van Hema. Dit geeft een heel gaaf effect bij deze lak!

DSC_0043
In The Cable Car-Pool Lane
De namen van O.P.I. zijn ook altijd zo leuk, net zoals deze! De paars/rode kleur geeft me echt een najaars gevoel. Deze lak komt uit de ‘San Francisco’ collectie. De kleur ziet er in elk licht net wat anders uit, wat een heel leuk effect geeft!

DSC_0070

My Private Jet
Voor zover ik me kan herinneren was dit mijn allereerste O.P.I. lakje. Waarschijnlijk is het al meer dan 5 jaar geleden toen ik deze heb aangeschaft, en nog steeds is de kwaliteit goed en is het lakje een van mijn all time favorieten! Het lakje heeft een soort ‘stenen’ effect op je nagels met prachtige shimmers. Hij is dus ook perfect voor de feestdagen!

DSC_0126
O.P.I. heeft naar mijn mening altijd de leukste collecties en meest speciale kleuren. Daarnaast zijn de lakjes van hele goede kwaliteit, en blijven ze zeker een week goed zitten zonder te chippen.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak in het najaar?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

1 Comment

Leave a Reply