BEAUTY: HAPPY NEW BROWS

Enkele weken terug was ik op bezoek bij BROW STUDIO in Hoorn, na een lange dag afspraken in Amsterdam ging ik door om mijn wenkbrauwen te laten doen. Voor mij een eindje reizen, maar ook wel even ontspannend. Vandaag deel ik met jullie de eerste resultaten en mijn ervaringen! Lees je mee?

BROW 1
Het is me echt ontzettend goed bevallen, wat een aardige meiden werken er, en wat een leuke sfeer! Wat me daarnaast heel erg aansprak was het interieur, wat echt niet op de standaard schoonheidssalons lijkt, maar meer op een hammam. Dit oogt heel rustgevend en uniek. Toen ik binnenkwam werd ik gelijk heel leuk ontvangen, en kreeg ik een intake formulier wat ik moest invullen. Zo konden ze nog beter aan mijn wensen voldoen. Ik ben iemand die erg van natuurlijk houd, van mij hoeft het allemaal niet te erg bewerkt, en ik vind dat hier echt heel goed rekening mee is gehouden! Ik heb namelijk een litteken onder mijn rechter wenkbrauw, waarschijnlijk iets wat je niet op het eerste oog ziet, omdat ik het redelijk zelf recht probeer te epileren, maar op deze plek groeien geen haartjes bij mij. Hierdoor zijn mijn wenkbrauwen niet helemaal gelijk, maar alsnog vind ik het resultaat echt prachtig! Hieronder wat foto’s van de studio;

BROW 2
BROW 3
BROW STUDIO biedt een behandeling aan, die bij elke klant hetzelfde is. Je wenkbrauwen worden opnieuw vormgegeven, gewaxt, geëpileerd, en geverfd, dit natuurlijk op iedereen apart afgestemd! Voor de behandeling begint wordt de lijst nog even goed doorgenomen, om 100% aan je wensen te voldoen. Ik vond dat de behandeling echt top werd uitgevoerd, bij elke stap werd duidelijk aangegeven wat er ging gebeuren en welk effect dit heertop je wenkbrauwen. Hieronder een foto van het resultaat tot nu toe bij mij. Ik vind het echt heel mooi!

Nu heb ik over 4 a 6 weken de volgende behandeling en mag ik tot die tijd niets aan mijn wenkbrauwen doen, tegen die tijd maak ik uiteraard weer een artikel met de eindresultaten! Ik kreeg een kaartje mee op welke delen van mijn wenkbrauw ik moet letten deze weken, en daar mag ik dus absoluut niet epileren. Alles voor het mooiste resultaat toch 🙂

Meer informatie over BROW STUDIO Hoorn en de behandelingen die ze aanbieden kun je vinden op hun website.

Wat vinden jullie van het resultaat tot nu toe?

Volg je My Style Signature al op Instagram en Facebook?

Be first to comment