BEAUTY: Mijn Haarroutine + Producten

Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik dagelijks gebruik voor mijn haar, en dus welke producten ik heel fijn vind werken! Ik laat jullie stap voor stap de producten zien, en geef hier meteen een korte review bij! Lees je mee?

Foto 10-12-15 17 31 07.png
DSC_0003-001

Wanneer ik mijn haar was gebruik ik standaard een shampoo, conditioner en haarmasker. De shampoo laat ik minmaal 1 minuut intrekken, en de conditioner en het haarmasker laat ik zeker 3 minuten intrekken. Ik gebruik eigenlijk altijd de producten van Aussie, deze vind ik ontzettend fijn werken. Ze maken mijn haar redelijk stug, waardoor ik meer volume kan creëren. Daarnaast ruiken de producten ook ontzettend lekker!

DSC_0013-001
Van de site wiewathaar.nl heb ik deze Keune blend shine ontvangen. Een product met kleine capsules die je na het wassen van je haar in handdoek droog haar kunt aanbrengen. De capsules verzorgen je haar en geven het een prachtige glans! Ik vind ze persoonlijk heel fijn werken, zeker omdat je maar een capsule per wasbeurt nodig hebt, zo heb je automatisch de goede dosering!

DSC_0016-002

Bij het stijlen van mijn haar gebruik ik altijd een föhn, ik op dit moment gebruik ik de rosé gouden ‘Moisture Protect HP8280/00′ föhn van Philips. Een hele fijne föhn die op verschillende standen kan föhnen, en ook echt voor een prachtig resultaat zorgt! Qua verzorgingsproducten gebruik ik altijd een mousse, en vervolgens een haarolie. De mousse die ik standaard gebruik is een volume mouse van Andrelon, deze maakt mijn haar stug, en wanneer ik het erna ga föhnen heel volumieus. Qua olie gebruik ik de L’ oreal Extraordinary oil, een olie in spray vorm wat ik zelf erg prettig vind werken, zo komt de olie niet rechtstreeks op je handen.

DSC_0032-001
De producten van Tony & Guy vind ik ook altijd heel fijn werken. De Tony & Guy sea salt spray vind ik heel prettig om mijn haar wat stugger te maken en het een wat meer ‘messy’ look te geven. Een uitgebreide review van de spray vind je hier. Daarnaast vind ik de ‘Sky High Volume’ droogshampoo heel fijn werken. Het product geeft geen witte waas en geeft mijn haar toch een frisse uitstraling. Het product maakt mijn haar erg stug, hierdoor kan ik het toch makkelijker stylen.

DSC_0036-001

Mijn haren borstel ik altijd met mijn Tangle Teezer. Echt een hele fijne borstel, waarmee klitten uitkammen heel gemakkelijk gaat. Daarnaast heb ik sinds kort de Invisibobble elastiekjes ontdekt. Deze elastiekjes voelen extreem licht aan in je haar, zitten erg stevig en geven wanneer je het elastiekje uit je haar haalt geen ‘knik’. Deze elastiekjes zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, en bij Douglas. Daarnaast kun je ze ook online bestellen.

Welke producten gebruik jij dagelijks voor je haar?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

Be first to comment