BEAUTY: MY TOP 5 PARFUMES AT THE MOMENT


Parfum is zeker wel een van mijn favoriete beauty producten. Ik word helemaal vrolijk wanneer ik een nieuw geurtje ontdek wat ik helemaal geweldig vind. Ik heb vrij veel parfums in mijn stash, maar merk dat er toch wel een duidelijke top 5 bij zit. Nu moet ik zeggen dat dit wel een beetje de geurtjes zijn die ik het afgelopen najaar, winter vaak heb gepakt, dus er zitten ook wat zwaardere geuren bij. Dit zijn sowieso geurtjes die ik vaak heel lekker vind, vooral als er musk inzit!

1. Victoria Secret – Seduction
Dit geurtje heb ik op het vliegveld gekocht toen ik op vakantie ging naar Aruba, daarom is het ook een geur die me aan die reis doet denken. Ik vind de geuren van Victoria Secret vaak heel lekker, ze zijn echt anders dan andere. Deze geur is vrij zwaar voor een vrouwen geur, maar toch vind ik hem heel draagbaar.

2. YSL – Opium
Een all time favorite, Opium. Ik vind eigenlijk alle uitvoeringen van dit parfum heerlijk, Opium is een hele herkenbare geur. Kok deze geur is vrij zwaar, maar toch draagbaar. Het is denk ik wel een geurtje wat je heel lekker vind, of juist helemaal niets, ik zou hem zeker een gaan ruiken in de winkel!

3. Rituals – Voyage en Inde
Dit is echt mijn MEEST favoriete geurtje EVER! Toen ik dit geurtje rook in de winkel was ik meteen verkocht, dit is echt een geur die ik zelf gemaakt zou kunnen hebben, hij heeft echt alles wat ik lekker vind en ik draag hem op het moment ook bijna elke dag! Hij is echt zwaar voor een vrouwengeur, maar heeft toch iets sprankelende. Het is helaas een Limited Edition, en hij is op dit moment uitverkocht, zo balen want ik wil zo snel mogelijk een nieuwe haha.

4. Marc Jacobs – Daisy
Daisy is denk ik wel een van de meest bekende geurtjes van Marc Jacobs, die in heel veel uitvoeringen op de markt is. Ik heb zelf de normale versie en de zomer versie. Alleen op de verpakking van Daisy ben ik al gek, zo leuk met die bloemen! Hij is daarnaast ook nog eens erg fotogeniek haha 😉 Het geurtje heeft een hele herkenbare geur, hij is bloemig, maar niet zoet. Love it!

5. The Body Shop – Black Musk
Dit geurtje heb ik ook nog niet lang geleden ontdekt, maar omdat er Musk in de naam zat moest ik hem wel even ruiken in de winkel. En de naam zegt het al, het geurtje ruikt heel erg naar Musk, waar ik dol op ben! Het is geen heel zwaar geurtje, maar erg goed draagbaar, en ook de prijs is heel chill, dus zeker een aanrader om eens te testen in de winkel!

Wat is jouw favoriete parfum?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

1 Comment

Leave a Reply