Favoriete Iphone Apps #1

Mijn Iphone, het leven zonder zou toch wel een stuk zwaarder zijn zullen we maar zeggen ;-). Tegenwoordig zijn er zo veel apps te verkrijgen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ik heb voor jullie mijn favoriete Iphone Apps op een rijtje gezet, ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

FOTOR1,8
Whitagram (gratis)
Het komt bij mij zo vaak voor dat een foto net niet in het vierkante kader van Instagram past (Yes, first world problems). Deze kan ik met Whitagram in een mooi wit kader zetten, hierdoor valt er niets van je foto weg en staat hij ook nog eens erg leuk op je Instagram account. Je kunt met de app zelf een foto invoegen en deze bewerken, of via de app een foto maken. De app is gratis, dus zeker een aanrader wat mij betreft!

FOTOR1,1
Reclamefolder (gratis)
Deze app check ik meestal op zondagmiddag of avond, zo kan ik snel en makkelijk alle nieuwe folders voor de komende week bekijken. Erg handig, je kunt namelijk ook naar winkels in jou buurt zoeken. Ook kun je favoriete folders opslaan, en zoeken op populaire folders. De app heeft verschillende categorieën zoals; drogisterij, elektronica, kleding & schoenen, warenhuis, sport en supermarkt. De app is gratis.

FOTOR1,2
Instagram (gratis)
Ik denk dat ik maar niet ga bijhouden hoe vaak ik deze app per dag open (Dat wil ik ook niet weten ;-)). Waarschijnlijk weet je wel wat Instagram inhoud, zo niet; het is een app waar je zelf foto’s kan plaatsen en deze heel gemakkelijk kan bewerken en delen (ook kun je Instagram koppelen aan andere social media zoals Facebook & Twitter). Instagram is ontzettend leuk! Ik plaats regelmatig nieuwe foto’s op mijn Instagram account. Als je me wil volgen kun je me hier vinden: @MyStyleSignature

FOTOR1,3
Twitter (gratis)
Twitter vind ik persoonlijk niet de meest zinvolle app (voor mezelf dan), maar het is wel leuk om je gedachtegangen te delen en op de hoogte te blijven. Ik vind het handig om bepaalde webshops te volgen, hierdoor kun je snel zien wanneer er nieuwe acties of items beschikbaar zijn! Ook NU.nl volg ik op twitter, zo zie ik het laatste nieuws meteen in mijn timeline. Wanneer je me wil volgen op twitter kan dat hier: @FrederiqueMSS

FOTOR1,4
Pinterest (gratis)
Pinterest heb ik eigenlijk al vrij lang, de laatste tijd heb ik het weer een beetje herontdekt en het is ERG verslavend! Je blijft maar dingen pinnen die je leuk vind. Ik post vooral veel inspiratie op mijn Pinterest, en plaats ook eigen foto’s. Ondertussen heb ik al 54 borden aangemaakt (oops!). Op dit moment ben ik volop bezig met het inrichten van mijn nieuwe kamer in ons nieuwbouw huis, ik mag dus alles zelf beslissen! Op Pinterest vind ik zoveel leuke inspiratie hiervoor, ik blijf er maar op zoeken. Wil je me volgen op Pinterest? Dan kun je me hier vinden: @FrederiqueMSS

FOTOR1,5
Druppel (gratis)
Met het weer in Nederland weet je eigenlijk nooit of het wel veilig is je huis te verlaten zonder paraplu, maar ook hier is tegenwoordig een oplossing voor. Ik heb druppel al een tijdje en ik moet zeggen dat hij vrij accuraat is, wanneer er staat dat het gaat regenen, gaat het ook echt regenen. En als het dan al regent, kun je meteen zien wanneer het stopt. Handig!

FOTOR1,0
PicFX (€1.79)

Instagrammen kan ik (bijna) een verslaving noemen. Ik maak overal foto’s van en natuurlijk zijn deze niet compleet zonder mooie filters en effecten. Hiervoor gebruik ik vrijwel altijd PicFX. De filters vind ik mooier dan die van Instagram en ook zitten er nog veel meer andere opties bij de app. Je kunt elke willekeurige foto selecteren die je wil bewerken, dit kan in een vierkant of de hele foto. Vervolgens zijn er erg veel filters waaruit je kan kiezen. De filters zelf kan je ook qua intentie instellen, ook is stapelen  van verschillende filters mogelijk. Verder kun je nog leuke ‘Bokeh’ effecten toevoegen, randen, licht effecten, texturen en nog veel meer! De app kost €1,79 , maar dat vind ik hem zeker waard!

FOTOR1,6
Timehop (gratis)
Timehop is een ontzettend leuke app, elke dag krijg je een nieuwe update over post die je een jaar geleden, 2 jaar geleden, 3 jaar geleden ect. heb geplaatst. Je kunt de app koppelen aan al je social media accounts, en de gegevens worden vanuit hier automatisch geïmporteerd. Zo krijg je elke dag te zien wat je in het verleden hebt gedaan. Het is heel leuk om herinneren op te halen, of gewoon heel hard om jezelf te lachen wat je 3 jaar geleden allemaal op social media hebt geplaatst.

FOTOR1,7
A Beautiful Mess (€0.89 cent)
Ook dit is een foto bewerkings app. Met A Beautiful Mess kun je filters, borders, teksten, doodles en nog veel meer toevoegen. Deze kun je stuk voor stuk veranderen van kleur en intensiteit. Ook kun je er gemakkelijk collages mee maken. De effecten van deze app zijn erg origineel en vrolijken elke foto op. De app kost €0.89 cent in de app store.

FOTOR1,9
Been (gratis)
Op Been kun je alle landen instellen die je in je leven hebt bezocht. Ik, met mijn waslijst aan vakantie bestemmingen die ik nog gezien moet hebben in mijn leven ben pas op 5% haha! Je kunt van elk continent precies instellen waar je bent geweest, zo houd de app dus voor je bij hoeveel procent van de wereld je al hebt gezien, leuk om te weten!

FOTOR1,10
Lookbook (gratis)
Lookbook is de app van de website lookbook.nu, op deze site plaatsen bloggers hun outfits, en kun je gemakkelijk inspiratie opdoen voor een bepaald item waar je even geen raad mee weet. Typ bijvoorbeeld in: Boyfriend Blazer en je vind duizenden foto’s van andere bloggers die een boyfriend blazer dragen. Ook kun je zoeken op meest bekeken outfits, of nieuwe outfits. Het is ook mogelijk je favoriete bloggers te volgen, zo zie je als eerste hun nieuwe outfits! Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een account aan te maken, en je eigen foto’s te plaatsen.

Wat zijn jullie favoriete apps van dit moment?

Volg je MyStyleSignature al op Bloglovin? Dan blijf je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe artikelen!

Be first to comment