Favorites: Autumn/Winter Season 2015/2016

Schermafdruk 2015-09-07 14.22.36

Officieel is de sale voorbij, en hangen alle nieuwe herfst/winter collecties weer in de winkel. Wat ik stiekem toch wel leuk vind, want qua mode is herfst mijn favoriete seizoen! Je kunt weer lekker met laagjes gaan werken, en met de prachtige herfst tinten! Vandaag heb ik mijn favoriete items voor jullie geselecteerd. Enkele trends die we dit najaar en winter veel gaan terug zien zijn de lange trenchcoat jassen, dikke sjaals, een tijdloos leren jasje, de boyfriend jeans, streepjes, poncho’s, ruitjes, grove knits, en minimalistische sieraden.

Om te beginnen deze prachtige trenchcoat van Mango, een zeer tijdloos model in een camel kleur. Camel is eindeloos te combineren met een stoere jeans, zwart, bruin tinten, grijs en wit. De combinatie van een licht geripte broek, een gestreepte top en een camel kleurige jas vind ik zo pretty! De tas had Zara vorig jaar ook al in haar assortiment, en dit jaar is hij terug. Ik vind hem echt geweldig, en doet me denken aan de boy bags van Chanel!

De laarsjes zijn van Michael Kors, ik vind ze echt prachtig. Niet alleen voor in het najaar, maar ook in het voorjaar onder een kanten jurkje kunnen deze erg mooi staan! Daarnaast mag een leren jack wat mij betreft in geen kast ontbreken, dit item komt elk jaar weer terug en een tijdloos model is eindeloos te combineren. Een leren jasje is wat mij betreft de perfecte investering. Sinds ik mijn eerste MAC lipstick enkele weken terug heb gekocht, heb ik alweer een nieuwe kleur op het oog. Ik zou dolgraag de kleur DIVA aan mijn stash willen toevoegen, een prachtige diep rode kleur.

Coat – Mango / Striped top – Zara / Scarf – Acne / Nailpolish – H&M / Bag – Zara / Necklace – H&M / Jeans – Zara / Earrings – Mango / Ring – Mango / Eyeshadow palette – M.A.C. / Lipstick – M.A.C. Diva / Leather jacket – Zara / Boots – Michael Kors / Rings – H&M

Wat is jou favoriete item in het najaar?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

3 Comments

Leave a Reply