FOOD: MIJN 3 FAVORIETE KOOKBOEKEN

DSC_0031

Ik ben dol op het maken van lekker eten, om inspiratie op te doen lees ik vaak blogs of maak ik gebruik van kookboeken. Vandaag heb ik voor jullie mijn 3 favoriete kookboeken op een rijtje gezet. Kijk je mee?

DSC_0038

Om te beginnen het boek van Rudolph. Bij 24 kitchen is het programma ‘Rudolph’s bakery’ wekelijks op tv, hierin maakt hij vaak hele lekkere recepten en baksels. Hierdoor wilde ik heel graag het boek ook hebben, en het heeft me zeker niet teleurgesteld! Het boek heeft erg veel keus is ‘soorten’ baksels en ook is duidelijk aangegeven wat de moeilijkheidsgraad van de recepten is. Alle stappen staan duidelijk uitgelegd en daarnaast is de fotografie in het boek ook erg mooi!

DSC_0043
De blog van chickslovefood vind ik al jaren super leuk, de meiden bieden veel afwisseling en originele recepten. Toen ze met het boek uitkwamen heb ik deze meteen aangeschaft. Het boek heet ‘5 or less’ omdat elk recept maximaal 5 ingrediënten bevat, dit is dus ook ideaal voor als je alleen woont of student bent! Mijn favoriete recept uit dit boek is de sushi bowl, zo slim bedacht en ontzettend lekker en makkelijk om te maken!

DSC_0048
Ik ben al jaren fan van Jamie! Ik vind zijn programma’s op tv echt top en ik heb dan ook zo goed als elk kookboek van hem. Het boek ‘Jamie 15 minuten’ gebruik ik veruit het meeste, er staan heel gevarieerde recepten in en deze zijn redelijk snel klaar! Reken altijd wel iets meer dan 15 minuten omdat deze tijd wordt berekend vanaf het moment dat alles al klaar ligt en gesneden is. Er staan veel recepten in die uit meerdere gerechtjes bestaan, zo kun je ook erg goed delen van recepten maken of recepten combineren! Aanrader!

Kook jij graag? Zo ja, waar haal jij je inspiratie vandaan?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Bloglovin?
Shop de leukste musthaves! mystylesignature.tictail.com

1 Comment

  • Beantwoorden maart 11, 2016

    Ilse

    Jamie in 15 minuten heb ik ook. Nog nooit iets uit gemaakt, haha! 🙂

Leave a Reply