Hier shop je de mooiste gold plated & zilveren sieraden

Van mooie en kwalitatieve sieraden kan ik geen genoeg krijgen, en wat mij betreft kunnen sieraden in geen enkele garderobe ontbreken. Net als een mooi paar schoenen of een tas maakt een sieraad je look écht af. Zeker wanneer je voor items gaat die tijdloos zijn en van goede kwaliteit. Vandaag laat ik mijn favoriete sieraden van dit moment zien, inclusief shop linkjes zodat ook jij je stash compleet kan maken. Mijn favoriete webshop is OONA & MAE.

OORBELLEN:


Zelf heb ik 5 gaatjes in mijn oor, 3 aan de linker kant en 2 rechts. Eigenlijk draag ik geen dag dezelfde oorbellen en blijf ik mixen en matchen met mijn favorieten. Juist het combineren van allemaal verschillende hangers samen vind ik heel tof, zo creëer je makkelijk je eigen ear party!

Gold plated over 925 sterling zilveren oorbellen

KETTINGEN:


Power of love ketting 
Sweet as honey ketting
Matisse ketting


Ook wat betreft kettingen krijg ik geen genoeg, het ‘layeren’ van verschillende kettingen samen vind ik altijd heel tof om te doen! Zowel met een coltrui of een diepe V-hals in het voorjaar staat dit ontzettend tof, meestal draag ik 2 tot 3 kettingen samen, afhankelijk van mijn outfit.

RINGEN:En last but not least, ringen. Dagelijks draag ik standaard 4 tot 5 ringen aan mijn handen. Van fijnere tot wat meer uitgesproken ringen. Ik vind het belangrijk dat mijn ringen van goede kwaliteit zijn, om zogenaamde ‘groene’ vingers te voorkomen. Alle ringen die ik draag zijn van 925 zilver met een laagje 18K goud.

Gold plated over 925 zilveren ringen

Ik ben ontzettend benieuwd wat jij draagt qua sieraden en wat jouw favorieten zijn! Volg je mij al op Instagram?

 

Be first to comment