LIFESTYLE: MOETEN WE ALTIJD BEREIKBAAR ZIJN?

Vandaag wil ik het eens over iets anders hebben dan mode & beauty. Namelijk over mijn telefoon, en mijn abonnement. Ik ben al jaren fan van Sim Only. Ik merk dat de laatste jaren onder mij en mijn vrienden het gedrag qua telefoongebruik zoveel is veranderd! Ik merkte de laatste jaren dat ik echt zoveel meer aan mijn telefoon zit dan eerder, sinds Instagram, Facebook, Youtube, we worden constant afgeleid. De laatste weken is dit een beetje tegen me gaan keren, ik zie steeds meer in dat het helemaal niet nodig is om altijd alles te ‘delen’. Maar natuurlijk blijf ik blogger, en dit schept online wel bepaalde verwachtingen. Ik probeer het daarom ook wat beter te doseren, wanneer ik vorig jaar mijn telefoon constant bij me had, is dat het afgelopen jaar zo erg veranderd. De helft van de tijd ligt hij boven en ben ik er niet eens bij in de buurt, wat heel goed voelt. Natuurlijk wil ik wel altijd bereikbaar zijn, en ik WhatsApp ook gewoon mega handig om leuke plannen met vrienden te maken en contact te houden. Maar een combinatie van het online zijn, en offline genieten moet wel in balans zijn.

Zelf kies ik al jaren voor een Sim Only abonnement van Simyo in combinatie met een iPhone. De reden hiervan is dat ik het mega chill vind om gewoon maandelijks een laag bedrag te betalen met in verhouding veel MB’s. Natuurlijk is de aanschaf van een iPhone los ontzettend duur, maar toch vind ik dit op de een of andere manier fijner voelen dan maandelijks eens bedrag van 50 euro te betalen voor een abonnement, met in verhouding minder MB’s vaak. Zeker nu je tegenwoordig een BKR registratie bij een abonnement krijgt, is dit nog voordeliger. En daarnaast zit ik (onnodig) veel op internet, ook tijdens mijn shoots vind ik het leuk om beelden vast te leggen, waardoor ik vaak de hele dag van huis ben zonder WiFi. Daarvoor heb ik toch wel wat MB’s nodig in de maand, en met een sim only abonnement is dit ideaal af te stemmen! Daarnaast kun je elke maand je bundels aanpassen, dus ga je in die maand op vakantie, dan kun je heel makkelijk wat MB’s bijkopen!

Ik ben ontzettend benieuwd wat jij denkt over de toekomst van ons mobiele gebruik, denk je dat het toe gaat nemen, of dat we ons juist wat meer willen beschermen tegen het 24/7 online zijn? Ik denk persoonlijk dat we steeds meer opzoek gaan naar balans! Wil je nu graag eens checken welk sim-only abonnement bij jouw past, kijk dan eens op de website. Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw telefoongedrag!

Heb jij een sim only abonnement of een abonnement met toestel?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Dit artikel is in samenwerking met Simyo. 

Be first to comment