New In: Budget Transparante Make-up Organizer

DSC_0128
Het laatste jaar is mijn make-up stash flink uitgebreid (lees FLINK ;-)), en bewaarde ik alles in een Helmer kastje van Ikea. Totaal niet overzichtelijk, en er kwamen echt teveel producten in te zitten. Toen ik laatst door de Action liep kwam ik deze super handige make-up organizer tegen. Er is ruimte voor lipsticks, een groot vak voor bijvoorbeeld poeder en wat smallere vakjes achterin waar je je langere producten als mascara’s en oogpotloden in kan opbergen. Super handig om op je toilettafel te zetten en alles makkelijk bij de hand te hebben! En zo staan je favoriete lipsticks natuurlijk mooi te pronken haha ;-)!

DSC_0127
De orginizer kost maar €2,99! Er is ook nog een kleinere versie van onder de 2 euro, lekker budget dus! Ideaal, want bij parfumeries betaal je al snel 15 euro voor zo’n bakje! En naast dat dit bakje ontzettend handig is, staat het ook nog eens super leuk in je kamer. Ik kan al mijn dagelijkse producten er perfect in kwijt, en het oogt nu een stuk meer georganiseerd op mijn toilettafel!

DSC_0134
Ik ben echt heel blij met deze budget topper, en ik kan het iedereen aanraden om er eens naar te gaan kijken in de Action!

Waar berg jij je make-up spullen in op?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

4 Comments

  • Beantwoorden mei 28, 2015

    anna

    Wat een leuke en handige organizer! Ik heb ook zoiets.

  • Superleuk en dat voor zo weinig geld! Love the Action! Ik heb zelf niet zoveel make-up maar dit zou eigenlijk perfect zijn om bijna al mijn make-up in op te bergen, zo is het inderdaad ook heel overzichtelijk 🙂 Ga volgende keer bij de Action zeker eens kijken 🙂

  • Wat handig! Ik heb gewoon een make-up tasje, maar dit lijkt me veel fijner. Jammer genoeg zit hier in de buurt geen Action.

  • Dit lijkt me zeker wel wat! Ik bewaar nu alles in een klein tasje. Niet zo mooi als dit bakje natuurlijk 😀

Leave a Reply