NEW IN: GOLDEN TREASURES

Ik ben gek op kleine minimalistische gouden sieraden, vooral van oorbellen kan ik geen genoeg krijgen! Zelf heb ik 5 oorgaatjes, en ben ik dol op het mixen en matchen van verschillende oorbellen samen! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinsten zien, en geef ik tips hoe jij de perfecte ear party kunt creëren.

De oorbellen waar mijn keuze op is gevallen is een heel mooi paar met een simpel gouden staafje, een met een ‘gouden draadje’ en een simpel oorknopje van 2mm. Alle oorbellen zijn gold plated, dus de kwaliteit is goed, ze verkleuren dus veel minder snel dan andere sieraden zonder gouden plating! De oorbellen zijn van Lucardi Juwelier.


Wanneer ik een ear party samenstel kies ik er vaak voor in mijn eerste twee oorgaatjes een ringetje/ hangende oorbel te dragen en in mijn derde gaatje een knopje. Vaak laat ik de oorbellen van groot/grover, naar wat fijner lopen, zo blijft de ear party subtiel maar kun je alsnog een statement piece toevoegen in je eerste gaatje. Ik vind het ook altijd leuk om oorbellen van verschillende merkjes samen te combineren, tot een grote ear party!
Ik ben mega happy met mijn nieuwe oorbelletjes! En ik kan niet wachten om ze te dragen. Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinsten? En zijn jullie ook zo’n fan van het combineren van allerlei sieraden? Ik ben benieuwd!

Dit artikel is in samenwerking met Lucardi. 


Be first to comment