NEW IN: LOVELY CASIMODA IPHONE CASES


Ik ben gek op leuke hoesjes voor mijn iPhone, eigenlijk wissel ik eens per week wel van hoesje. Toen de webshop Casimoda me mailde of ik twee hoesjes uit wilde zoeken, was ik meteen enthousiast! Het aanbod is heel erg groot, zo heb je de keuze uit heel veel verschillende printjes, materialen, en soorten hoesjes. Na een paar uur twijfelen had ik dan eindelijk mijn keuze gemaakt. Vandaag vertel ik jullie meer over mijn nieuwe aanwinsten!Ik heb zelf gekozen voor een marmeren print, met rosé goud, en een tropische print. Zelf ben ik gegaan voor de siliconen versies, dit vind ik zelf altijd erg fijn in de hand liggen! De hoesjes zijn erg stevig en de prints zijn ook echt heel erg mooi! Het witte hoesjes past ontzettend gaaf bij een witte iPhone!

Hieronder heb ik wat extra foto’s hoe de hoesjes eruit zien om de iPhone, ik ben echt dol op beide!Ik vind dit echt een van de fijnste hoesjes die ik ooit heb gehad. Ze houden heel prettig vast en beschermen daarnaast je iPhone erg goed! En zeg nou zelf, ze zijn ook nog eens super instaproof 😉 De hoesjes zijn te koop op Casimoda. En check daarnaast ook eens de Instagram van Casimoda, die is super leuk en inspirerend! Ik denk dat jullie nog vaak deze hoesjes voorbij gaan zien komen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe hoesjes?

Volg je My Style Signature al op Instagram & Facebook?

Be first to comment