New in: Michael Kors bag

Vorige week zondag ben ik met mijn vriend gaan winkelen voor mijn verjaardags cadeau, een beetje aan de late kant, maar ik wist eerder echt niet wat ik graag wilde hebben. Toen ik deze tas tegenkwam was het ‘Love at first sight’, ik vind de modellen van Michael Kors altijd ontzettend mooi, de tassen zijn van goede kwaliteit en erg tijdloos. Overigens, een tas is altijd goed toch? Het model heet Astrid, en dit is het Satchel model. En hoe mooi is de kleur voor komend najaar? Ik besloot eens ‘gek’ te doen en voor bordeaux te gaan in plaats van het standaard beige, taupe of zwart. Ik vind het bij dit model erg klassiek en tijdloos staan.

DSC_1077-001
DSC_1072

DSC_1068
DSC_1073
DSC_1085

DSC_1092

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst! Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

5 Comments

 • Beantwoorden september 17, 2014

  Emily

  Wat een pracht! Hele mooie tas, de kleur is ook echt prachtig 🙂 voor mij is het net iets te veel geld maar je zal er wel veel geniet van hebben.

 • Beantwoorden september 18, 2014

  Beau

  Ahhh supermooi! De kleur is echt geweldig! Zal het geld waard zijn 🙂

 • Beantwoorden september 23, 2014

  Let's travel and see

  Mooie tas, vooral de kleur vind ik erg mooi! Hou zelf niet zo van de grote logo’s dus zou de hanger eraf halen denk ik (als dat kan)..

 • Supermooi! Ik heb ook een Michael Kors tas op mijn wishlist staan! Hele mooie foto’s ook!

Leave a Reply