New in: Mochila Bag

Mochila 1

Ik ben weer terug van mijn vakantie op Curaçao, het was geweldig! Ik mis het stiekem nu al. Binnenkort komt hier een artikel van online.

Maar eerst, mijn allernieuwste aanwinst, een Mochila bag! Ik had deze tassen al een tijdje op het oog, maar ik vond het moeilijk om tussen alle modellen en kleuren te kiezen. De tassen zijn er van mini tot large en met veel verschillende printjes. De Mochila tassen zijn handgemaakt van verschillende soorten touw. Ze komen uit de grenstreek van Colombia en Venezuela en worden handgemaakt door de Wayuu Indianen. Iedere tas is dus uniek. Ik heb gekozen voor een redelijk neutrale tint, omdat deze makkelijk te combineren is. Misschien wil ik later nog een fel gekleurder exemplaar!

De tassen zijn van stevige kwaliteit en zijn dicht te knopen door middel van het touw met klosje. Ze geven me een heerlijk bohemian gevoel. Ik ben super blij met mijn exemplaar en ik ga hem met veel plezier dragen! De prijzen van het mini model liggen tussen de 59 en 75 euro, de large modellen zijn rond meestal rond de 120 euro.

Mochillaa_Fotor

Wat vind jij van de Mochila tassen? 

Volg je MyStyleSignature al op Bloglovin en Instagram?

2 Comments

Leave a Reply