New in: Perfect over the knee boots + aanfoto

DSC_0003-001
DSC_0008-001
DSC_0012-001
IMG_7051
Over the knee boots zijn helemaal hot dit najaar! Ik was al weken opzoek naar hét perfecte paar, veel schoenen waren te lomp, was de schacht te wijd of hadden een onmogelijk hoge hak. Na lang zoeken heb ik deze eindelijk gevonden! Dit paar komt van de ZARA en kostte slechts €60! euro. De laarzen zijn van een mooi materiaal en zitten erg comfortabel! De laarzen zitten ook redelijk strak om mijn been, ik vind het nooit mooi als de schacht aan de bovenkant zo wijd openstaat. Verder zakken ze ook absoluut niet af!

Ik ben echt heel erg blij met deze laarzen, ik combineer ze met een jurkje, rokje, of een lange sweater. Ik heb de laarzen zelf online besteld bij ZARA, houd er rekening mee dat de schoenen meestal een maatje kleiner vallen. De gehele outfit met deze laarzen komt later deze maand nog online op mijn blog!

Wat vind jij van de over-the-knee laarzen trend?

Volg jij My Style Signature al op Bloglovin & Instagram?

5 Comments

Leave a Reply