NEW LOVE: BAMBOOTI STONE MACBOOK COVER

Al zó lang stond een stenen of marmeren macbook cover op mijn verlanglijstje. Maar toch steeds kwam het er niet van om er een aan te schaffen, totdat Bambooti mij benaderde om kennis te maken met hun nieuwe covers. Ik was meteen enthousiast, wauw! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe cover zien, inclusief foto’s van wanneer hij om mijn laptop zit!De covers van Bambooti zijn gemaakt uit echt steen, super origineel en uniek, en ook nog eens van een top kwaliteit. Op dit moment zijn de covers al te pre-orderen. Alle hoesjes worden met de hand gemaakt, en dit is er ook zeker vanaf te zien! Ze staan echt ontzettend gaaf om mijn macbook, ik ben verliefd! Ik heb gekozen voor de Desert Stone case. De case bestaat uit ontzettend veel kleuren, omdat de covers van echt steen zijn gemaakt, is elke cover dus ook uniek qua kleuren en structuur. Mijne heeft wat grijs, groen, oranje maar ook wat roze in zich, zo tof!De stenen hoesjes voor iPhone en Macbook kun je hier vinden. Er zijn 7 verschillende designs, dus voor iedereen wel wat wils! Ik denk dat jullie de cover nog regelmatig voorbij gaan zien komen op mijn Instagram haha, want Insta-proof zijn ze zeker! Daarnaast worden er op de site ook nog hele toffe zonnebrillen en iPad cases verkocht. Natuurlijk extra vet om van de hele lijn een item te hebben ;-).


Wat vinden jullie van mijn nieuwe Macbook cover?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment