New love: iPhone 6

DSC_0246
DSC_0239
DSC_0242
DSC_0243
DSC_0244
Daar is hij dan, mijn nieuwe liefde! Toen ik een paar weken geleden met mijn vriend de apple store inliep, om ‘even’ de iPhone 6 te bekijken, was ik verkocht. Ik was meteen super enthousiast, wat een prachtige telefoon! Nu moet ik toegeven dat ik stiekem wel een Apple junkie ben *shame on me* en al vrij snel enthousiast ben haha! Maar ik vind dit model écht mooier dan de iPhone 5. Ik ben voor de normale versie gegaan in 64GB. Mijn vorige iPhone was ook 64GB, en dit beviel me top. Geen gedoe met een overvolle telefoon! De 6+ versie was naar mijn mening té groot, en aangezien ik al een iPad heb, vond ik dit wat overdreven. Enkele dagen later was het dan zover, ik had mijn telefoon besteld via de apple site. Helaas moest ik nog zeker 2,5 week wachten voor hij geleverd zou worden.. Je snapt dat ik een gat in de lucht sprong toen ik een smsje van apple kreeg dat hij was verzonden! Gisteren was het dan zover, de UPS chauffeur stopte voor mijn deur en ik kon mijn geluk niet op!

Natuurlijk had ik de telefoon al in het echt gezien, maar toch is hij als je hem thuis krijgt nog een tikkeltje mooier. De kleur neigt wat meer naar rosé goud dan echt goud vind ik. Wat een plaatje! Natuurlijk kon ik het niet laten hem meteen te installeren. De timing is helaas wat minder goed aangezien ik volgende week mijn tentamens heb, dus ik dwing mezelf om er zo min mogelijk op te spelen. Maar oh, wat ben ik er blij mee! Het formaat is een stuk groter dan de 4S, maar eigenlijk ben ik er nu al aan gewend. Het scheelt dat ik mijn telefoon nooit in mijn broekzak deed, dus hier heb ik dan nu ook geen last van.

Ik kon het niet laten om tussen het leren door toch nog even een artikel over mijn nieuwste aankoop te schrijven. Dan klap ik nu snel mijn laptop dicht en ga ik verder met leren! Voor degene die wel herfstvakantie hebben, veel plezier en voor degene die net als ik nog even moeten door bikkelen, succes!

Wat vinden jullie van de iPhone 6?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Twitter?

2 Comments

  • Beantwoorden oktober 19, 2014

    Kim | Kimsbloglife

    Hij is prachtig! Ik heb hem nog niet in het echt kunnen zien, bij alle winkels waar ik binnenging hadden ze hem niet als showmodel liggen… Misschien maar goed ook, want ik zou ook meteen verliefd zijn! Ik heb nu bijna anderhalf jaar een iPhone 5 die eigenlijk nog bijna perfect werkt, dus het is een beetje stom om die al weg te doen en er zoveel geld op te verliezen… Hoewel mijn geheugen (16gb) wel vol zit en de batterij het een beetje laat afweten… Twijfel twijfel! 😀 je blog lijkt me trouwens erg leuk!

  • Wauw wat issie mooi!

Leave a Reply