NEW LOVE: JORD WOOD WATCH


YAY! Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe horloge van JORD Woodwachtes! Het horloge is gemaakt van hout, en heeft een hele mooie zwarte kast met gouden details, perfect dus om met heel veel verschillende outfits te combineren. Hij is anders dan de meeste horloge’s die je op het moment tegenkomt in de winkels, en juist dat maakt hem zo tof! Vandaag show ik hem aan jullie, en heb ik daarnaast nog een hele leuke winactie aan het einde van dit artikel voor jullie!

Toen ik het horloge binnen kreeg was ik niet alleen verrast door het ontwerp zelf, maar ook de verpakking is ontzettend gaaf! Het horloge komt in een grote houten box, die ook echt prachtig is om cadeau te geven! Het horloge zit heel netjes verpakt om een mooi kussentje, je ziet echt dat aan alle details is gedacht, daarnaast zit er nog een laatje in, waar je onderdelen voor het horloge in kunt bewaren.


Zelf heb ik het horloge gecombineerd met een geruit jasje, een gestreept blousje, een stoere jeans en gouden laarsjes, om de details toch terug te laten komen in de outfit. JORD verkoopt zowel mannen als vrouwen horloge’s, maar ook zijn enkele modellen unisex, heel handig dus voor als je hem wil delen met bijvoorbeeld je vriend ;-). Mijn horloge kun je hier vinden.


Wil jij kans maken op een gift voucher van maar liefst 100 dollar? Ohja, en mocht je niet winnen, dan krijg je alsnog een voucher van 25 dollar toegestuurd, hoe leuk?! Doe dan snel mee en vul het volgende formulier in:

KLIK HIER!


Laat me vooral even weten in de reacties wanneer je meedoet aan de winactie! De winnaar krijgt persoonlijk bericht na de winactie.

Wat vind jij van mijn JORD watch?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met JORD Woodwatches.

Wooden Wrist Watch

1 Comment

Leave a Reply