NEW: MY STYLE SIGNATURE STYLING

LEUKK
image2
marrakech 1

STYLING COLLAGE 3
image3image1-2

YAY! Vanaf vandaag is My Style Signature Styling live! Op onder andere mijn nieuwe Instagram account vind je mijn werk, portfolio materiaal, inspiratie, behind the scenes en nog veel meer! Je kunt mijn account hier volgen. Omdat ik steeds meer bezig ben met styling en het maken van werk heb ik toch besloten om mijn blog en styling apart te houden op Instagram, omdat ik anders het overzicht een beetje kwijt raakte. Dit betekend wel dat je vanaf nu op mijn blog ook artikelen over mijn styling gaat tegenkomen. Ik ga jullie meenemen tijdens het maken van werk, ik wil jullie behind the scenes beelden gaan geven van evenementen waar ik bij help. Zo heb ik afgelopen winter al bij de show van Monique Collignon, INKNI & Jutka & Riska achter de schermen mee mogen helpen. Ook was ik aanwezig bij de Schwarzkopf Essential looks show. Ik ga proberen hiervan ook nog verslagen online te zetten!

Komende zondag ga ik styling advies geven op de Beautygloss party! Ook super leuk! Jullie kunnen dus veel van dit soort evenementen en artikelen gaan verwachten op mijn blog. Ik zou het super leuk vinden als je me naast mijn styling Instagram ook op mijn normale account volgt, dit kan hier. Ik hoop dat jullie deze nieuwe veranderingen leuk gaan vinden! Mijn portfolio kun je hier vinden.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Instagram account?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Bloglovin?

LOGO STYLING

Be first to comment