OUTFIT: ADIDAS GAZELLE BLACK

YESSS! Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit voor jullie, met mijn nieuwe favoriete sneakers die ik heb besteld op de webshop van Sooco. Ik wilde al een tijdje nieuwe sneakers, maar was nog heel erg aan het twijfelen welk model. Nu heb ik al redelijk wat witte paren in mijn kast staan, en heb daarom besloten om eens voor een zwart paar te gaan! Uiteindelijk kwam ik uit op de Adidas Gazelle’s, de sneaker is erg tijdloos, zit heel lekker en is erg slank qua model. Het model kun je hier vinden. Sooco verkoopt trouwens nog veel meer leuke dames schoenen, waaronder een heel groot aanbod sneakers!

Ik heb de sneakers gecombineerd met een pantalon van Mango, effen zwart, en beetje een jogging broek model. Deze broeken zie je dit seizoen erg vaak terug komen! Daarop draag ik een geruit jasje van H&M, deze combinatie vond ik zelf wel heel tof! Onder het jasje draag ik een groen velvet topje van Pull & Bear. Het tasje wat ik draag is van Zara, echt een favoriet van mij, de rode kleur geeft elke outfit een extra leuke en vrolijke touch! De ringen die ik draag zijn van Pull & Bear, ik ben tegenwoordig dol op kleine subtiele ringetjes, en om deze met elkaar te combineren. En de sleutelhanger aan mijn tasje is van FAB x HEMA.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sneakers?

Volg je My Style Signature al op Instagram & Facebook?

2 Comments

Leave a Reply