Outfit: Autumn vibes

Finally! Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit post voor jullie. Vorige week ben ik met een vriendin foto’s gaan maken op Strijp-S, en dit is het resultaat!

Ik draag mijn favoriete nieuwe kaki groene blouse van de Bershka, met een suède look. Deze stof gaan we erg veel terug zien komend najaar, vooral in de echte herfst tinten als kaki, camel of zwart. Daaronder draag ik een ‘Marble’ Look shirt van H&M. De schoenen die ik draag zijn mijn Isabel Marant sneakers, die ik echt overal mee combineer. De broek die ik aan heb is een lookalike van de bekende jeans van Zara, die helaas voor mijn neus was uitverkocht! Maar in een klein boetiekje vond ik bijna exact dezelfde.

Ik ben dol op hoedjes, dit is een simpel Fedora model van H&M, die ik vorige winter heb gekocht. Maar elk jaar heeft H&M wel een soortgelijke in de collectie! Het tasje heb ik afgelopen maand bij Primark gekocht, hij heeft echt een perfect formaat voor een dagje winkelen! De sieraden die ik draag zijn van Primark en H&M, en het horloge van Michael Kors. Ohja, de lipstick die ik op draag is Zoe’s red van L’oreal Paris.

Jullie zullen het misschien al gemerkt hebben, maar vanaf deze week komen er in plaats van 2, 3 artikelen per week online. Mijn vaste upload dagen zijn woensdag, vrijdag en zondag!

Blouse – Bershka / Shirt – H&M / Jeans – Boetiekje / Hoed – H&M / Schoenen – Isabel Marant / Horloge – Michael Kors / Tas – Primark / Sieraden – H&M, Primark / Sjaal – River Island 

Wat is jouw favoriete item van komend najaar?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Bloglovin?

3 Comments

 • Beantwoorden oktober 18, 2015

  Simone

  Wauw, prachtige foto’s en een hele mooie outfit. Staat je goed! Ik moet zeggen dat ik de lay-out van jouw blog ook echt fantastisch vindt. Heel mooi zo met die scrollbalk met foto’s bovenin. En ook de homepage is lekker overzichtelijk.

 • Beantwoorden oktober 18, 2015

  Iep

  Wat een toffe foto’s & gave outfit zeg!
  Love it! Liefs Iep

 • Ohh wat een toffe foto’s! Je tasje is heel mooi 🙂

  – Saskia

Leave a Reply