OUTFIT: Black Over-The-Knee boots

Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie! Ik ben helemaal fan van de over the knee boots. Deze laarzen heb ik nu zo’n 3 weken in mijn bezit en ik heb ze al heel vaak gedragen! Meer over deze laarzen vind je in deze post van vorige week. Ik heb de laarzen gecombineerd met een wijdvallend klokkend jurkje van River Island. Ik ben dol op dit soort jurkjes, en vooral de grijs gemêleerde stof vind ik erg mooi! Om de vrouwelijke look een stoere touch te geven heb ik mijn leren jasje van Supertrash aan, ook een all time favoriet! Dit jasje combineer ik echt met elke outfit, hij staat leuk op een jurkje, rokje, stoere of nette broek! De hoed die ik draag van is van Zara, helaas al van 2 winters terug, maar Zara heeft elk seizoen weer hele gave hoeden!

Qua accessoires draag ik een ring van Sasha, een horloge van Michael Kors en een armbandje van Primark. De laatste tijd vind ik steeds leukere en aparte sieraden bij Primark, like! Het tasje wat ik draag is van Mango, deze is al van een tijdje geleden maar Mango heeft eigenlijk elk jaar een soortgelijke in het assortiment. De lipstick die ik draag is zoe’s red van L’oreal Paris, een review van deze lipstick vind je hier.

Jurkje – River Island / Jasje – Supertrash / Boots – Zara / Hoed – Zara / Tas – Mango / Ring – Sasha / Horloge – Michael Kors / Lipstick – Loreal Paris ‘Zoe’s Red’

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

11 Comments

Leave a Reply