OUTFIT: CHECKERED BLAZER & GOLDEN BOOTS

2017, en ik ben weer back on track! Er gaat wel wat veranderen, ik ga vanaf nu 2x per week een blogpost plaatsen, op dinsdag en vrijdag! Vooral over mode, trends en styling! Maar er komen ook zeker andere onderwerpen langs. Ik heb ontzettend veel doelen en plannen voor 2017, waarvan het grootste project binnenkort bekend wordt gemaakt! Ik ga door met bloggen en natuurlijk styling, en ik hoop nog heel veel mooi werk te mogen maken dit jaar!

2
3
4
5

Oke, back to the point, vandaag heb ik voor jullie een outfit post met mijn nieuwe blazer en laarsjes. Het jasje heb ik twee weken terug in de sale bij H&M gescoord, en ik vind hem zo awesome! Hij is ontzettend makkelijk te combineren, en in de winter is hij ideaal als blazer maar in het voorjaar kan hij ook prima als jas. Ik heb het jasje gecombineerd met mijn nieuwe laarsjes, deze zijn limited edition van het merk Bronx, ze vallen ontzettend op, maar ik vind ze zó super tof! De broek die ik draag ik van Zara, helaas wel van vorig jaar. Hieronder heb ik en licht blauw blousje gecombineerd en mijn leopard tas. De combinatie van leopard en ruitjes vind ik altijd erg tof! Het sjaaltje wat ik draag is van Zara.

Hebben jullie doelen voor 2017?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment