Outfit: Hats & Cozy knits

De tijd voor dikke en warme vesten is weer aangebroken, want wat is het koud! Daarom heb ik vandaag een outift met een van mijn favoriete nieuwe vesten van Primark. Hij is echt ontzettend zacht en warm. Ik draag hem redelijk oversized boven mijn mooie shortje van MOOIA, hieronder draag ik mijn favoriete biker laarsjes van Sasha, deze heb ik 2 jaar geleden gekocht en zijn nog steeds groot favoriet! De hoed heb ik vorig jaar bij Zara gekocht, hij is zo pretty en tijdloos!

Ik heb nog een hele leuke mededeling, vanaf komende week komt er elke dag (maandag t/m vrijdag) een artikel online om alvast in de kerst sferen te komen. Ik ga elke dag een artikel plaatsen met een ander thema, dit kan variëren van eten, tot beauty en mode. Op Social Media ga ik de #5daysofjoy gebruiken.

Vest – Primark / Shirt – H&M / Short – MOOIA / Biker boots – Sasha / Tas – H&M / Hoed – Zara / Ring – Zara / Horloge – Michael Kors

Hebben jullie al leuke plannen voor de kerstvakantie?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

1 Comment

Leave a Reply