OUTFIT: Isabel Marant Becketts

Yes! Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie. Dit keer met mijn favoriete Isabel Marant Beckett sneakers. Dit paar heb ik ongeveer 3 maanden geleden aangeschaft en ik heb hier geen seconde spijt van gehad. Ongeveer anderhalf jaar geleden kocht ik al dit model in de beige variant, en het zwarte paar stond nog hoog op mijn wishlist. Een volledig artikel over deze sneakers vind je hier.

De laatste tijd draag ik steeds meer rokjes en jurkjes, vooral rokjes in de A-lijn of klokkend vind ik ontzettend leuk! Dit rokje heb ik enkele weken terug gekocht bij Primark en al ontzettend vaak gedragen, hij past echt bij heel veel verschillende outfits. Daarnaast draag ik mijn favoriete shirt van dit moment, een basic gestrest shirt van Zara in een hele stevige ‘boxy’ stof. Daarover draag ik mijn favoriete leren jasje van Supertrash, die ik overal mee combineer!

De hoed die ik draag is van H&M, het is een simpel zwart ‘Fedora’ model die eigenlijk elk jaar in de collectie zit. Qua accessoires draag ik mijn horloge van Michael Kors, een armbandje van Primark en een ring van Sacha.

Jacket – Supertrash / Skirt – Primark / Shirt – Zara / Hat – H&M / Shoes – Isabel Marant / Bracelet – Primark / Watch – Michael Kors / Ring – Sacha / Ear party – Primark / Lipstick – ‘L Oreal Paris ‘Zoe’s Red’

Heb jij ook een favoriet item dit najaar?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

Be first to comment