OUTFIT: MARRAKECH VIBES

YAY! Vandaag heb ik mijn eerste outfit post van Marrakech voor jullie. Een verslag van de hele trip komt binnenkort op mijn blog online. Ik ben eind Februari voor een week naar Marrakech geweest, en wat een prachtige stad! Ik ben echt met zoveel nieuwe inspiratie, ideeën en ervaring terug gekomen. Waar ik heel dankbaar voor ben! De outfit van vandaag is lekker zomers, want in Marrakech was het toen al ruim 20 graden. Ik draag een jurk en suède gilet van Mango. De hoed die ik draag vind ik echt geweldig, de kaki groene kleur en het model, ik ben er verliefd op! Hij is van Forever21. Ik draag sandalen van Primark en een ketting van Zara. Stiekem kijk ik wel alweer een beetje uit naar de herfst, zeker nu al deze leuke items weer in de winkel hangen! Binnenkort komt er een artikel online met alle trends voor komend najaar! 🙂

Volg jij My Style Signature al op Facebook & Instagram?

1 Comment

Leave a Reply