OUTFIT: NIKE SON OF FORCE ALL BLACK SNEAKERS

Wat een lekker weer is het, ik word helemaal vrolijk van het zonnetje wat steeds vaker doorkomt. Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie! Dit keer een wat meer casual en sportievere look. Ik ben helemaal gek van mijn nieuwe bomber jack van Forever21, het jasje zit ontzettend lekker en de kleur is makkelijk te combineren. Onder het jasje draag ik een gestreept shirtje van de Zara en een ripped zwarte jeans ook van Zara, beide zijn van vorige collectie.

De schoenen die ik draag zijn van Nike, het model heet ‘Son of Force’, deze schoenen heb ik ontvangen van de webshop defshop.nl en zijn echt ontzettend makkelijk te combineren door de geheel zwarte kleur! Defshop heeft een zeer uitgebreid aanbod sneakers, maar daarnaast ook kleding & accessoires! Qua accessoires heb ik de look rustig gehouden.

Wat vind jij van deze look?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Bloglovin?

3 Comments

Leave a Reply