Outfit: Nike Roshe Run

Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie. Dit keer met mijn Nike Roshe Runs, ik heb deze sneakers enkele maanden geleden gekocht, en ben er nog steeds gek op! Ze lopen als wolkjes aan je voeten. Ik wil eigenlijk dit najaar ook nog de zwart/witte versie aanschaffen. Ik heb ze gecombineerd met mijn nieuwe ripped jeans van H&M. Ik was al een paar maanden opzoek naar een zwart model met uitgesneden knieën, en ik heb hem eindelijk gevonden! De combinatie van een zwarte jeans, een leuk shirt of bloesje en een witte blazer is gewoon altijd goed. Mijn jasje is van Zara, helaas is deze wel van de vorige zomer collectie. De nagellak die ik op heb is van O.P.I en heet Cajun Schrimp, een heerlijk zomers kleurtje (voor zolang de zon nog enigzins schijnt ;-)).

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Volg je mij al via Bloglovin & Twitter?

Blazer – Zara / Ripped jeans – H&M / Blouse – Primark / Sneakers – Nike Roshe Run / Tas – H&M / Ketting – Mi Moneda / Horloge – Guess / Ringen – H&M / Oorbellen – SIX / Nagellak – O.P.I Cajun Schrimp

6 Comments

Leave a Reply