Outfit: Pastel Biker jacket + Roshe Runs

Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe outfit post. In mijn vorige outfit post vertelde ik dat ik dolgraag de zwart/witte Roshe Runs nog aan wilde schaffen dit najaar, en tadaá! Ik kwam ze toevallig dezelfde week tegen in mijn maat, happy me! Het jasje is stoer en lief tegelijk door de pastel roze kleur gecombineerd met het biker model. Hij is van River Island, helaas wel van vorig seizoen! Natuurlijk heb ik mijn favoriete H&M jeans weer aangetrokken, die op dit moment nog in de winkels ligt. De ring heb ik ongeveer 2 maanden terug gekocht bij Zara, een prachtig en tijdloos item. Ik draag hem bijna elke dag!

iTot zover mijn outfit. Er is nog iets wat ik even aan jullie kwijt wil. Ik ben namelijk echt ontzettend blij met alle lieve reacties die ik elke dag krijg op mijn blog en social media. Ik vind het zo leuk dat sommige van jullie zo betrokken zijn wanneer ik iets online zet! Ik zit keer op keer met een glimlach op mijn gezicht. Op dit moment ben ik echt heel tevreden met hoe alles verloopt. Het gaat goed met mijn opleiding, ik heb leuke mensen om me heen en ik zit lekker in mijn vel. En daar ben ik heel dankbaar voor! Ook het bloggen vind ik nog steeds super leuk, en ik ben nog steeds blij dat ik deze stap heb gezet!

Volg je mij al op Bloglovin & Twitter?

Biker Jacket – River Island / Top – Zara / Jeans – H&M / Sneakers – Nike Roshe Run / Bag – H&M / Sunglasses – Ray Ban / Watch – Guess / Ring – Zara / Oorbellen – SIX

6 Comments

Leave a Reply