Outfit: Rhodos Summer Army

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit post voor jullie. Deze foto’s zijn genomen in het prachtige oude centrum van Rhodos stad tijdens mijn vakantie. Tijdens zonsondergang hebben mijn vriend en ik weer eens outfit foto’s gemaakt. Hierna zijn we lekker uit eten geweest! Binnenkort komt er nog een uitgebreidere post over mijn vakantie naar Rhodos online, met daarin alle foto’s & tips! Ik heb een heerlijke vakantie gehad en ik kan niet wachten om over 3 weken weer lekker op het strand te liggen!

Ik draag een army blouse van de Zara, ik vind de details op de schouders van deze blouse ontzettend gaaf! Daaronder draag ik een basic gestreept boyfriend shirtje van de Primark. Het combineren van een army look met streepjes vind ik altijd ontzettend leuk staan, sowieso vind ik het combineren met streepjes altijd erg leuk haha. Eronder draag ik een high waisted jeans shortje van de Zara, die wat ripped details heeft voor een wat stoerder effect. En uiteraard mogen mijn All Stars niet ontbreken, heerlijke schoenen op vakantie, ik kan er echt kilometers op lopen! Mijn zonnebril is het model aviator van Ray Ban. De tas die ik draag is een Mochilla bag, een mini model, deze heb ik de laatste maand weer helemaal herontdekt!

Blouse – Zara
Shirt – Primark
Shorts – Zara
Sneakers – Converse All Star
Bag – Mochilla
Sunnies – Ray Ban 

Waar kijk jij het meest naar uit deze zomer? En doe je al mee aan mijn winactie op Instagram?

Volg jij My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

1 Comment

Leave a Reply