OUTFIT: SCOTTISH & LEOPARD

Yes vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie! Nog met mijn oude kapsel, want ik heb sinds gisteren HAPPY NEW HAIR! Vandaag of morgen plaats ik hiervan een foto op mijn Instagram. Ik ben er super happy mee, maar het is wel heel wat anders dan ik al had! Als je benieuwd bent, houd dan mijn pagina in de gaten!

HOI3
HOI1
HOI2
Oke, back to the point. Zoals ik jullie in mijn vorige blogpost als vertelde ben ik helemaal gek op dit jasje van H&M, dus vandaag heb ik hem weer op een totaal andere manier gecombineerd. Dit keer met een zwarte jeans van Mango, een witte blouse van H&M en tas van Modemusthaves, de combinatie van de print op de tas en het jasje vind ik ontzettend tof samen! De laarzen zijn van River Island, ook hier ben ik helemaal dol op de laatste tijd! Het petje wat ik draag is een schippersmodel van ASOS, hij is zwart en heeft echt de perfecte maat, volgens mij is hij nog steeds te koop!

Wat vinden jullie van mijn look?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

1 Comment

  • Beantwoorden januari 30, 2017

    Joy

    Leuke outfit!
    Ik heb ook zo’n soort hoedje en heb me sinds deze week voorgenomen mijn blazers weer wat vaker te dragen hihi. Dit is dus een goede reminder!

    Liefs,

Leave a Reply