Outfit: Simply Grey

Yay, vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie. Met dit weer vind ik het altijd zo lastig wat ik aan moet trekken, een shirtje is wat aan de koude kant, maar een trui is weer veel te warm. Daarom grijp ik meestal snel naar een blazer of jasje, deze kan ik makkelijk aan en uit doen in de loop van de dag. Deze blazer komt van H&M, het is een wat langer model, met mooie zilveren knopen. Verder ben ik dol op streepjes, wit en streepjes is een combinatie die ik vaak maak. Ik heb de outfit gecombineerd met witte All Stars, een van mijn favoriete schoenen. Dit maakt de look net wat meer casual. Het tasje is van Primark, de baby blauwe kleur is zo pretty!

Blazer – H&M / Top – Mango / Jeans – Primark / Sneakers – Converse / Tas – Primark / Horloge – Michael Kors / Sunnies – Ray Ban / Oorbellen – SIX

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Volg je MyStyleSignature al op Bloglovin & Facebook?

2 Comments

Leave a Reply