OUTFIT: SNAKE SLIP ONS & DENIM BLOUSE

Ik ben de laatste tijd weer helemaal in-to de blousjes, niet alleen van denim stof maar ook bloesjes met een suède look of een aparte textuur vind ik heel tof! Het blousje wat ik hier draag is van Mango, het is een oversized model en zit daarom ook ontzettend lekker. De broek die ik draag is ook van Mango en zit nu in de collectie. Ik was al een langere tijd opzoek naar een nette pantalon die toch niet te ‘stijfjes’ was. Deze broek is van een nette stof maar de details maken hem toch net wat speelser.

De slip-ons heb ik vorig jaar gekocht bij Modemusthaves, ze zijn lekker opvallend en geven je outfit net een extra touch. Daarnaast lopen ze ook erg lekker! Het horloge wat ik draag is mijn gouden Michael Kors horloge die ik eigenlijk vrijwel elke dag om heb! Mijn oorbellen zijn van Primark, daarnaast draag ik een ‘war cuff’, dit is een accessoire wat je om de rand van je oor kunt ‘klikken’. Bij Primark verkopen ze nu hele leuke setjes met verschillende van deze ear suffen voor maar een paar euro!

Blouse – Mango / Broek – Mango / Slip-ons – Modemusthaves / Horloge – Michael Kors / Ear Candy – Primark / Lipstick – ‘L oreal Paris ‘Zoe’s Red’

Welk item draag jij de laatste tijd erg graag?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

 

1 Comment

Leave a Reply