Outfit: Winter Wonderland

Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie. Finally had ik tijd om weer wat foto’s te maken, en dit keer in de sneeuw! Ik heb vorige week een nieuwe jas gekocht in de Zara sale, ik had hem al een tijdje op het oog en nu was hij met 60% korting. Like! Het is een makkelijk biker model, iets langer en de kleur is kaki groen. Hij is echt heel makkelijk te combineren en kan zowel in het na- als voorjaar heel leuk staan. Een echte toevoeging aan mijn kledingkast dus! Hieronder draag ik mijn nieuwe Supertrash trui met een ‘tweet’ achtig patroontje. Ik heb een gekozen voor een andere kleur dan zwart/grijs of wit. De kleur is wat meer nude met zachte tinten, ook super leuk voor het voorjaar met een opgerolde jeans en sneakers! Daarnaast is de trui ongelofelijk zacht. De jeans is ook van Zara, een donkergrijs skinny model. De schoenen komen van River Island, het zijn sneakers met een hak. Deze zijn helaas wel van vorig seizoen.  Ohja, en ik draag mijn nieuwe favoriete lipstick, binnenkort meer!

Er komt binnenkort natuurlijk nog een shoplog van mijn sale aankopen online, en mijn aankopen uit Dusseldorf. Helaas moet ik nu eerst verder met het leren van mijn tentamens.. Bah!

Jacket – Zara
Sweater – Supertrash
Jeans – Zara
Shoes – River Island 

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

7 Comments

Leave a Reply