PERSONAL: IK BEN GESLAAGD! (2 maanden geleden ;-))

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, omdat ik het afgelopen zomer ontzettend druk had met het opbouwen van mijn Portfolio na mijn slagen, was ik op mijn blog wat minder actief. Daarom denk ik niet dat iedereen van jullie het heeft meegekregen; IK BEN GESLAAGD! In Juli mocht ik mijn diploma voor de opleiding Mode & Media styling aan B Academy in ontvangst nemen. En ik ben geslaagd met een gemiddelde 9, SUPER TROTS!

Afgelopen jaar heb ik ook intake gedaan voor het AMFI (fashion & branding), waar ik uiteindelijk voor ben aangenomen. Toch heb ik besloten dit niet te doen..

Ik heb een geweldig leuk jaar gehad op mijn opleiding, en ik mis het stiekem wel heel erg. Ik wil zeker nog gaan doorstuderen, maar op dit moment nog even niet. Ik ga eerst mijn portfolio opbouwen, verder met mijn blog, en daarnaast lanceer ik binnenkort een HEEL GROOT project waar ik al ruim een jaar mee bezig ben (SUPER SPANNEND!). Als dit allemaal staat, ga ik verder kijken. Ik moet mezelf tegenhouden om niet teveel tegelijk te willen, en me eerst op deze dingen te richten!

13620252_976887029077214_5639414244411881023_n
Komende maandag vertrek ik naar Italië voor modeshoots, dit heb je in mijn vorige artikel kunnen lezen. Ik ben super excited en heb er echt heel veel zin in!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om steeds meer artikelen die met mijn werk als stylist te maken hebben te zien op mijn blog, als jullie nog suggesties hebben voor artikelen, laat het me zeker weten!

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment