REPORT: SHOW GIVEN FASHION WEEK

Afgelopen zaterdag was ik samen met mijn beste vriendinnetje aanwezig bij de show van GIVEN in de gashouder. Wat een super toffe show! Heel anders dan de shows die ik in het verleden gezien heb op fashionweek. De kinder, dames en heren collectie werden samen in een show gepresenteerd, samen met veel show, dans en zang! Daarnaast trad Dwight van de Voice of Holland op, super tof! Hieronder wat foto’s van fashionweek, de show heb ik vooral gefilmd en het einde hiervan is te zien op mijn Instagram!

FW1
FW2
De outfit die ik aanhad deze dag zie je hieronder, het weer viel mee qua kou, dus ik had dan ook even geen zin in een dikke jas! Het jasje wat ik draag is van Supertrash, de trui van H&M, rokje Bershka, de schoenen ook van H&M, sjaal van Gucci en het tasje is van de Zara, als laatste draag ik nog mijn favoriete Michael Kors horloge. Ohja, en ook deze foto zien jullie mijn nieuwe haartjes voor het eerst! Ik ben er echt SUPER happy mee! Eindelijk eens wat verandering 😉

FW4

Zijn jullie wel eens naar fashion week geweest?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment