Review: 8x Action Max & More moisturizing lipglosses

DSC_0121-001
DSC_0117.NEF
Vorige week ging ik bij Action even in het make-up schap snuffelen. En tot mijn verbazing zag ik deze lipglossjes voor 0,79 cent per 2 stuks! In totaal zag ik 4 verschillende setjes, en ik besloot ze allemaal mee te nemen om ze voor jullie te reviewen! De kleuren zien er veel belovend uit. De glossjes moeten moisturizing zijn, dit betekend dat ze je lippen moeten voeden en dus niet moeten uitdrogen. Ik koop eigenlijk vaker lipstick dan glosjes, deze zijn vaak toch minder plakkend. Ik ben erg benieuwd naar de pigmentatie en kwaliteit van deze budget producten.

DSC_0129-001
Ik heb de volgende 8 kleuren;
– Blushing Nude
– Framboise
– Strawberry
– Sweet Pink
– Pink Berry
– Raspberry
– Russian Red
– Grenade

De laatste twee kleuren hebben ook een nummer, erg apart aangezien ze in exact hetzelfde doosje zaten als de rest haha!

DSC_0139-001
Om te beginnen de meest neutrale en lichtste kleurtjes. En WOW! De pigmentatie valt me echt reuze mee, er komt echt heel veel kleur van deze producten! Ze voelen ook erg zacht aan. De glossjes hebben een lichte shimmer.

De swatches;

DSC_0135-001
Full face foto’s;

DSC_0254
Blushing Nude

DSC_0269
Framboise

DSC_0155-001
Strawberry is een lief oud ‘rood’ kleurtje en pink berry is lekker fel. Beide kleuren zijn wederom heel goed gepigmenteerd. Beide geven een prachtige glans af op de lippen.

De swatches;

DSC_0143-001
Full face foto’s;

DSC_0274
Strawberry

DSC_0295
Sweet Pink

DSC_0166-001
Pink Berry & Raspberry zijn beide erg felle kleurtjes. En zoals je op de switches kan zien ook heel goed gepigmenteerd. Ik merk aan alle glossjes dat ze absoluut niet plakken en erg soepel aanbrengen. De applicator werkt ook erg prettig!

DSC_0158-001
Full face foto’s;

DSC_0298
Pink Berry

DSC_0305

Raspberry

DSC_0180-001
De laatste twee kleurtjes zijn de enige echt rode tinten in het assortiment. Een felle rood, en een wat meer klassieke kleur. De glossjes hebben als enige een nummer.

De swatches;

DSC_0169
Full face foto’s;

DSC_0321
Grenade

DSC_0331
Russian Red

Ik verbaas me echt nog steeds over de kwaliteit van deze glossjes, echt geweldig! Als je niet zou weten dat je van de Action kwamen, zou je dit ook zeker niet zeggen. Er zijn heel veel duurdere merken waarvan de kwaliteit een stuk minder goed is. De glossjes zijn gepigementeerd, brengen erg soepel aan, verzorgen mijn lippen en plakken minimaal! Ik vind ze zeker te vergelijken met producten als de apocalips van rommel waar ik eerder een review over heb geschreven. Deze vind je hier. Natuurlijk moet je de glossjes af en toe wel bijwerken in de loop van de dag. En natuurlijk is de prijs een heel groot pluspunt, want de glossjes kosten nog geen 40 cent per stuk! Een echte aanrader dus!

Wat is jou favoriete budget merk?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook? En heb je al een kijkje genomen in mijn eigen shop?

4 Comments

Leave a Reply