REVIEW: ACTION MAX & MORE FACE PRIMER

DSC_0069
Toen ik enkele weken terug bij de make-up van Action aan het snuffelen was kwam ik deze primer tegen. Op dit moment gebruik ik meestal de primer van Maxfactor of die van Baby skin, deze vind ik heel erg fijn werken. Ik ben erg benieuwd of deze budget variant net zo fijn werkt! Kijk je mee?

DSC_0068
DSC_0074
De primer bevat de volgende ingrediënten:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Propylene glycol, C9-11 isoparaffin, C10-13 isoparaffin, Nonane, C10-13 isoparaffin, C13-16 isoparaffin, Glycerin, Dimethicone, Phenyl silsesquioxane, Phenyl bis-silsesquioxane crosspolymer, Bis-phenylpropyl, dimethicone, propylparaben

in de primer zitten parabenen, wat ik persoonlijk wel een klein nadeel vind. Helaas vind je dit terug in 9 van de 10 primers die te koop zijn. De verpakking van de primer is van glas, dit vind ik wel een pluspunt en geeft een wat meer luxe uitstraling! De primer moet ervoor zorgen dat je gezicht er gladder uit ziet en meer gaat stralen.

DSC_0077

De primer heeft een redelijk zachte en gel achtige structuur. De primer brengt vrij makkelijk aan maar toch duurt het best even voor hij goed met de huid mengt en helemaal droog is. Qua structuur vind ik hem erg prettig werken maar de inwerk tijd vind ik echt wel een nadeel.

DSC_0084
DSC_0088
Daarnaast vind ik de primer echt niet lekker ruiken, het heeft een hele aparte geur die een beetje bitter/muffig ruikt wanneer je de primer aanbrengt. De primer kost 1,99 en is te koop bij bijna alle filialen van Action. Van deze primer zijn 3 verschillende versies te koop, de witte, roze en groene versie. Ik persoonlijk ga pak toch sneller mijn andere primers erbij, want qua werking beloofd deze primer meer dan hij waar kan maken helaas!

Gebruik jij wel eens een primer?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment