REVIEW: BUDGET PRIMARK PARFUM 01 PARIS

DSC_0231
Enkele weken geleden liep ik in de Primark en nam ik een kijkje op de beauty afdeling. Tot mijn verbazing zag ik dat Primark ook parfums in het assortiment heeft. Er was erg veel keus! Veel geuren waren wat aan de zoete kant (waar ik persoonlijk niet zo van houd) Maar deze sprak me erg aan! Vandaag review ik hem voor jullie!

DSC_0233
DSC_0240
De verpakking van het parfum doet me een beetje denken aan Chanel 05, vooral de dop. Ik vind het flesje er zeker niet goedkoop uitzien, en in eerste instantie zou ik ook zeker niet zeggen dat deze van Primark is. Ook het doosje is super leuk met de glitters.

DSC_0245
Het parfum is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, zo heb je ook een parfum van Londen, Milaan & New York. Deze waren persoonlijk niet echt mijn ding, maar er dus is wel voor iedereen een passende geur! De geur zou ik omschrijven als redelijk zwaar, veel noten, en er zit musk in. Wat ik zelf altijd heel lekker vind in geuren!

DSC_0250
Ik ben echt heel blij verrast met dit parfum, en ik vind hem zeker niet onderdoen van duurdere merken qua geur. Het is een heerlijk parfum voor in het voorjaar, maar ook in het najaar is hij prima te dragen. Het parfum kost 8 euro en is verkrijgbaar bij alle filialen van Primark.

Heb jij al ooit een parfum van Primark geprobeerd?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram

4 Comments

Leave a Reply