Review: Catrice Beautifying Lip Smoothers

Nadat de nieuwe producten van Catrice op verschillende blogs verschenen, heb ik meteen mijn ‘verlanglijstje’ gemaakt. Helaas kwam ik erachter dat niet alle producten al beschikbaar zijn, of überhaupt in Nederland komen. Deze Beautifying lip smoothers stonden in ieder geval wel op mijn wishlist. Ik houd van zachte nude lip tinten en de verpakkingen zien er super lief uit.

DSC_1319.NEF

DSC_1308.NEF

Catrice zegt zelf dat de Lip Smoothers je lippen zichtbaar egaler moeten maken en een mooie glans moeten afgeven. Het moet een aanvulling zijn op elke natuurlijke make-up look. Dat klinkt veelbelovend, ik ga ze voor jullie testen! In de verpakkingen zit 9ml aan product.

De lip smoothers zijn in Nederland in drie kleuren te verkrijgen:

– 010 Sweet Caramel
– 020 Apricot Cream
– 030 Cake Pop

DSC_1294
Wanneer je de Lip Smoothers open draait, komt er een soort van ‘sponsje’ tevoorschijn, hier moet het lip product doorheen komen. Het sponje is erg zacht, dus dit moet ook fijn aanvoelen bij het aanbrengen op de lippen.

DSC_1302.NEF

Wanneer je in de tube drukt komt er een beetje product in het sponsje, hiermee kun je het product gemakkelijk op je lippen aanbrengen. Het sponsje verdeeld het product en zorgt er ook voor dat je niet teveel product op je lippen smeert.

DSC_1306.NEF

De swatches zien er veelbelovend uit. Er zit een subtiele glitter in de glosjes. Van links naar rechts: 020 Apricot Cream / 030 – Cake Pop / 010 Sweet Caramel. De kleuren zien er erg mooi uit! Ze voelen lekker zacht aan. en het pigment is voor een ‘lip balsem’ product vrij goed.

DSC_1356

010 Sweet Caramel

DSC_1326

020 Apricot Cream

DSC_1335

030 Cake Pop

De Catrice Lip Smoothers kosten €3.59 per stuk bij Kruidvat en Trekpleister. Ik vind het een prettig product, ze maken je lippen wel degelijk zacht en zorgen voor een mooie glans. Het enige nadeel (zoals je waarschijnlijk al op de foto’s hebt gezien) is dat de drie kleuren eenmaal aangebracht ontzettend veel op elkaar lijken. Eigenlijk heb je dus aan een tube genoeg! Ze plakken een klein beetje, maar verder ben ik erg tevreden. Nog een leuk voordeel, de lip smoothers smaken heel subtiel naar karamel, dit merk je vooral als je even je lippen op elkaar doet! Het zijn handige tube’s die je even snel in je tas gooit, en eigenlijk bij elke look goed passen.

Hebben jullie al producten van de nieuwe Catrice collectie aangeschaft?

Volg je MyStyleSignature al op Bloglovin & Instagram?

12 Comments

Leave a Reply