Review: Catrice Check & Tweed Limited Edition

Een tijd geleden werd de nieuwe Check & Tweed collectie van Catrice aangekondigd. De collectie heeft een erg chique uitstraling en is helemaal op de herfst geïnspireerd. Het printje doet me door de ruitjes, erg aan Burberry denken. Ik heb uiteindelijk de highlighter, een lipstick en 2 nagellakjes mee naar huis genomen. Ik vind de kleuren echt prachtig!

DSC_0195
DSC_0202
De Highlighter is echt een plaatje, wat een leuk printje! De naam van deze highlighter is C01 Flagg The Union Jack. De highlighter beloofd een zijdezachte poeder met licht reflecterende effecten te zijn. Op de site van Catrice wordt hij omschreven als een ware eye catcher.

DSC_0217
DSC_0208
DSC_0210.NEF

De swatch, zoals beloofd voelt de highlighter echt heel zacht aan, dit vind ik persoonlijk erg prettig! De kleur is iets minder intens als gedacht, maar alsnog erg mooi. De highlighter geeft een prachtige subtiele glans aan het gezicht! Verder in het artikel vind je een full face foto waar ik de highlighter heb aangebracht op mijn gezicht.

DSC_0221.NEF
Dan nu de lipstick. Ik heb gekozen voor de kleur C01 Queen’s BEAUTea Time, wat een leuke naam! De lipstick zit een prachtig huls, eens wat anders dan anders! Catrice belooft een aangename textuur en een semi-matte finish. Ik vind matte lipsticks altijd erg mooi, mits ze je lippen niet uitdrogen. De lipstick is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

DSC_1016.NEF
DSC_0228
Wauw, wat voelt deze lipstick tijdens het swatchen al ontzettend zacht en romig aan! En de kleur is echt heel erg intens, hij denkt meteen perfect!

DSC_0232.NEF
Een full face foto met beide producten;

DSC_1026
Over de nagellakken was ik meteen enthousiast, ik kon niet kiezen welke kleurtjes ik zou nemen. Uiteindelijk ben ik voor de kleuren C03 – Mind The Red! & C04 – Brit Chick gegaan. Beide soortgelijke kleuren had ik nog niet in mijn bezit, en hoe perfect zijn deze kleuren voor de herfst? Er zijn 5 kleuren beschikbaar.

DSC_0237
C03 – Mind The Red!

DSC_1052
C04 – Brit Chick

DSC_1069
WAUW! Wat een prachtige kleuren. Ik ben super enthousiast over deze collectie! Na de swatches van de lipstick wil ik eigenlijk de andere twee kleuren ook nog aanschaffen. De highlighter kost €4.49, de lipstick €3.99 en de nagellakken 2.99 per stuk. Alle producten zijn op dit moment verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ben er wel snel bij, want de Limited Edition collecties gaan meestal erg hard!

Hebben jullie al iets van de nieuwe Check & Tweed collectie aangeschaft?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

4 Comments

Leave a Reply