Review: Catrice FALLosopy lipsticks Rustic Rose & Little Red Riding Hood

De laatste maanden vielen de Limited Edition collecties van Catrice me best wel tegen.. Totdat ik afgelopen week op de nieuwe Limited Edition ‘ FALLosopy’ stuitte. In deze collectie zaten naast lipsticks, ook prachtige lakjes. Uiteindelijk heb ik 2 kleuren lipsticks meegenomen. De kleur CO2 Rustic Rose & C03 Little Red Riding Hood. Beide lipsticks hebben twee herfstachtige tinten. Vandaag review ik beide tinten voor jullie!

DSC_0042
DSC_0040.NEF

DSC_0034

De lipsticks zijn verpakt in een prachtige huls, heel anders dan we normaal van Catrice gewend zijn. De hulzen zijn hoogglans zwart, met een zilver blad erop. Een groot pluspunt vind ik dat de dopjes sluiten door middel van een magneet, wat normaal alleen luxe merken hebben!

DSC_0050
DSC_0052.NEF
Beide tinten zijn nude, tegen het berry aan. Omdat ik van mezelf vrij donkere lippen heb, zal vooral ‘Rustic Rose’ een ‘my lips but better’ kleurtje zijn.

Swatches;

DSC_0064
De lipsticks voelen tijdens het swatchen erg romig aan. De lipsticks bevatten een minimale glans, dus zijn zeker niet geheel mat.

Full face foto’s;

DSC_0006

CO2 Rustic Rose

DSC_0042
C03 Little Red Riding Hood

DSC_0059.NEF
Ik ben heel erg tevreden over de lipsticks! Zeker voor de prijs, want ze kosten slechts €4,69 en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De lipsticks moet je door de dag heen zeker wel een paar keer bijwerken, maar dit is vrijwel altijd zo met niet matte lipsticks. Ondanks dat vind ik het hele mooie kleuren voor komend najaar! Op dit moment loopt er een actie bij Kruidvat waarbij je 2 Catrice producten kan scoren voor 6 euro, ideaal om wat mooie nieuwe kleuren lipsticks aan te schaffen! 

Heb jij al iets uit de nieuwe LE van Catrice gescoord?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Bloglovin?

Be first to comment