Review: Catrice Limited Edition Nomadic Traces Matt Lip Colours

Catrice
Matte lipkleuren zijn groot favoriet van mij, vaak zie je de mooiste matte kleuren alleen bij duurdere merken. Maar tegenwoordig komen ook budget merken als Catrice steeds vaker met matte lip tinten. In de nieuwe limited edition collectie van Catrice zitten twee rode matte tinten. Ik kon het niet laten om ze mee te nemen en voor jullie te testen!

DSC_0315.NEF
Deze lip pencils hebben de vorm van een potlood, en je moet ze dan ook bij slijpen als de punt bot wordt. Een voordeel van dit soort producten is vaak dat de pigmentatie stukken beter is. Ik ben benieuwd! De kleuren die verkrijgbaar zijn:

  • C01 Nomaddicted To Red
  • C02 Urban Red

DSC_0320.NEF
De swachtes; de potloden voelen nu al erg romig en brengen erg makkelijk aan, beide kleuren zijn goed gepigmenteerd! Urban Red is wat meer een berry/framboos rode kleur en Nomaddicted To Red is echt fel rood, zelfs een beetje tegen het oranje aan. Boven C02 Urban Red / Onder – C01 Nomaddicted To Red

DSC_0327.NEF
Full face foto’s;

DSC_0456
C01 Nomaddicted To Red

DSC_0466
C02 Urban Red

DSC_0313

Ik vind de lip colors erg fijn, ze zijn lekker matt en blijven heel goed zitten! Ik had echt moeite ze na de eerste full face foto nog te verwijderen haha! Ze voelen erg romig aan op de lippen. Ze kunnen wel een beetje aan de droge kant aanvoelen, maar dit is wel vaker met matte lipsticks het geval! De lipsticks kosten €3,49 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Ben jij ook zo’n fan van matte lipsticks ?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

Be first to comment