Review: Catrice ‘Nude’ lipsticks In A Rosegarden & Maroon

DSC_0433
DSC_0421.NEF

DSC_0423.NEF
Nude lipsticks blijven toch wel mijn favoriet, toen ik een tijdje terug in het Catrice schap aan het neuzen was stuitte ik op twee prachtige kleuren! Namelijk 370 In A Rosegarden & 020 Maroon. Beide hebben een prachtige nude tint, In A Rosegarden is wat meer roze, en Maroon neigt naar de ‘Kylie Jenner’ meer bruine tint. Vooral de laatste kleur zie je de laatste tijd erg vaak bij merken.

DSC_0426
DSC_0427
De lipsticks zijn van de Ultimate Colour lijn, waar ik al heel wat lipsticks van heb liggen, en waar ik stuk voor stuk erg tevreden over ben! Ze hebben een simpele zwarte hoogglans huls.

DSC_0448
De swatches; links – Maroon / rechts – In A Rosegarden. Beide lipsticks voelen ontzettend romig aan en zijn goed gepigmenteerd.

Full face foto’s;

DSC_0469
020 Maroon
DSC_0451
370 In A Rosegarden

DSC_0439
Ik vind de lipsticks echt geweldig mooi! Ze hebben een zachte glans, maar zeker niet teveel. Ze voelen erg romig aan op de lippen en drogen zeker niet uit. Wel moet je de lipsticks na een paar uur zeker weer even bijwerken. De lipsticks kosten €3,99 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister, lekker budget dus!

Wat is jou favoriete lipstick kleur voor het voorjaar?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

3 Comments

 • Beantwoorden april 23, 2015

  Chloe Sterk

  Mooie en leuke review!X

 • Beantwoorden april 23, 2015

  Lena

  Beide kleuren staan je ontzettend goed! Ik denk dat ik Maroon ga kopen, voor die prijs kan je niet missen 🙂

 • Beantwoorden april 23, 2015

  priscilla

  Ik ben gek op ‘in a rosegarden’ de andere kleur is overigens ook erg mooi! Mooie foto’s heb je er van gemaakt 🙂

Leave a Reply