Review: Catrice Ultimate Stay lipsticks 070 Plum & Base & 080 PassionRed

DSC_0067
DSC_0065
Ik ben al een tijdje fan van de Catrice Ultimate stay lipsticks,naast de ultimate colour lijn vind ik deze lipsticks altijd top! Daarom heb ik weer twee nieuwe kleurtjes aangeschaft. De kleuren 070 Plum & Base & 080 PassionRed. Een mooie rode herfsttint, en een paarse tint. In het najaar pak ik toch snel wat donkerdere kleuren erbij, vandaag review ik beide kleurtjes voor jullie!

DSC_0070
De lipsticks zijn verpakt in de bekende zwarte huls van Catrice. In tegenstelling tot de ultimate colour lijn zijn de hulzen van deze lipsticks mat, erg mooi. De lipsticks zelf zijn semi mat, ze hebben een subtiele glans.

De swatches;

DSC_0085
De lipsticks voelen erg romig aan en zijn heel goed gepigmenteerd! Het voordeel van romige lipsticks is dat ze je lippen niet snel uitdrogen, wat ik zeker in het najaar altijd prettiger vind. 

DSC_0080
DSC_0043
070 Plum & Base

DSC_0083
DSC_0025
080 PassionRed

DSC_0073
Zoals verwacht ben ik weer super tevreden met deze lipsticks, beide kleurtjes zijn echt perfect voor het najaar! De lipsticks zijn vrij romig, door de dag heen moet je ze dus zeker wel een paar keer bijwerken, zeker na het eten. Maar over het algemeen blijven ze erg goed zitten! De kleuren zijn meteen volledig dekkend en drogen je lippen zeker niet uit! Voor de 4,99 die je voor deze lipsticks betaald vind ik ze echt top! De lipsticks zijn verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister. Bij Kruidvat zijn een aantal kleuren alleen in het extra schap te vinden.

Wat is jouw favoriete merk budget make-up?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Instagram?

4 Comments

Leave a Reply